Mäklarringen Landskrona - Sydvästra Skåne

Mäklarringen Landskrona - Sydvästra Skåne

5 av 5 i betyg
Mäklarringen Landskrona - Sydvästra Skåne

MÄKLARRINGEN ANNO 1981
Nära dig i snart fyrtio år
Det är med människor som det är med affärer, alla är olika och kräver sin egen sorts hänsyn. Oavsett om det är mitt i stan eller ute på landet så är bostadsförsäljningen antagligen en av ditt livs största affärer. Då är det viktigt att kunna känna sig trygg, att man är i händerna på någon som kan just ditt kvarter, förstår just dina behov och manövrerar marknaden som ett absolut proffs.

Mäklarringen har ca 50 mäklarkontor från Skellefteå i norr till Kristianstad i söder. Vi finns nära dig och har funnits nära dig i över trettiofem år. Vi har sålt tusentals lägenheter, villor, tomter och fritidshus med samma ambition som Bengt Olofsson hade när han grundade Mäklarringen mitt i 80-talets brinnande ekonomiska kris; att vara en personligare, närmare mäklare som utmanar mäklarkedjorna.

Nya tider, samma närhet
Sedan Bengts dagar har bostadsmarknaden förändrats rejält. Våra bostadsannonser når ut snabbt och brett online och är alltid tillgängliga. Samtidigt är vi idag 200 anställda över hela Sverige och i Frankrike, Portugal, Spanien, Turkiet, Kap Verde, Albanien, Teneriffa och på Cypern. 200 anställda som alla strävar efter att leva upp till Bengts fokus på människan bakom affären.

En mänskligare mäklarfirma
Eftersom Mäklarringen ägs av medlemmarna istället för av en storbank eller ett försäkringsbolag så återinvesteras all vinst i verksamheten och medarbetarna. Att vi skapar utrymme för vår personal att ständigt utvecklas har bland annat lett till att vi tre år i rad utsågs till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Dessutom stödjer vi Läkarmissionens arbete för föräldralösa barn i Uganda. Våra medarbetare trivs hos oss, vi har branschens lägsta personalomsättning, och nöjda medarbetare ger bättre service med mer energi. Det är bra business, helt enkelt!

Hjärta & Resultat
På Mäklarringen arbetar vi med två värdeord som genomsyrar vår företagskultur, våra hela verksamhet och vartenda arbetsmoment - hjärta och resultat. Vi hjälper människor med deras största affär i livet, deras trygghet, deras hem. Vi hjälper dem vidare i livets alla skeden och det förtroendet är vi stolta över att få förvalta. Vi tror därför att den bästa fastighetsmäklaren arbetar med hjärtat och drivs av ett enastående resultat!

Grundat: 1981

Antal anställda: cirka 200

Antal mäklarkontor: cirka 50 i hela landet samt mäklarkontor i Frankrike, Albanien, Portugal, Spanien, Turkiet, Teneriffa, Kap Verde och Cypern


Välkommen till Mäklarringen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Landskrona - Sydvästra Skåne
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anette Mårtensson mäklare
Anette Mårtensson

Jag vill att du som säljare ska känna dig nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad! Mitt intresse för människor, försäljning i kombination med att jag brinner för hus, design byggnader gör att min vardag fylls av passion och glädje i min yrkesroll. Jag ser framemot att få förmedla din bostad!

Mäklare Anette Mårtensson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Landskrona och mäklare i Skåne.

Mäklarringen Landskrona - Sydvästra Skåne
Heimdalsgatan 1
252 18 Glumslöv

landskrona@maklarringen.se

0722-129922

Är du kontorschef på Mäklarringen Landskrona - Sydvästra Skåne?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.