Mäklarringen Halmstad

Mäklarringen Halmstad

4,6 av 5 i betyg
Mäklarringen Halmstad

I december 2018 slog Mäklarringen upp portarna i Halmstad. Ägare för det nya kontoret är Lill Fornius som arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008, med andra ord har Lill gedigen erfarenhet och stort kontaktnät.

Mäklarringen är en av få medlemsägda rikstäckande kedja som bildades 1981 med kontor över hela Sverige. Idag har kedjan närmare femtio mäklarkontor i Sverige samt ett tiotal kontor i utlandet.

- Det finns stora fördelar med att tillhöra Mäklarringen, framförallt för kunderna som får en kombination av trygghet och styrkan från den stora kedjan och tillgängligheten av att vi nu finns lokalt förankrade i Halmstad. Ett stort plus är även att vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag, vilket gör att jag som mäklare kan ge de bästa råden utifrån kundens behov, säger Lill Fornius, kontorsägare för Mäklarringens nya kontor i Halmstad.

Lill har varit en etablerad mäklare i över 10 år och har nu valt att bli en del av Mäklarringen. Med denna erfarenhet tillsammans med hennes genuina engagemang, moderna arbetssätt och stor lokalkännedom är några av de nycklar som kommer att vara framgångsfaktorer på marknaden i Halmstad.

Mäklaren med hjärta och resultat som tål att jämföras!

Det finns många anledningar till att kunder vill och behöver träffa en mäklare. Alla kundmöten är unika och oavsett om ni ska värdera, sälja eller köpa en bostad så ger Lill er bästa tänkbara service med fokus på hjärta och resultat!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Halmstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Lill Fornius mäklare
Lill Fornius

Det finns många anledningar till att ni vill och behöver träffa en mäklare. Alla kundmöten är unika och oavsett om ni ska värdera, sälja eller köpa en bostad så lovar jag att ge er bästa tänkbara service med fokus på hjärta och resultat! Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär som påverkar livet på ett genomgripande sätt, ekonomiskt men också känslomässigt. Därför är det viktigt att ni...

Mäklare Lill Fornius
Robert Babic mäklare
Robert Babic

Robert Babic är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Falkenberg, Halmstad, Hylte, Kungsbacka, Laholm och Varberg.

Mäklare Robert Babic

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Halmstad.

Mäklarringen Halmstad
Ryttarevägen 18 B
302 62 Halmstad

lill.fornius@maklarringen.se

0735-377 377

Är du kontorschef på Mäklarringen Halmstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.