Mäklargruppen

Mäklargruppen

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Mäklargruppen är ett välkänt och berömt företag när det gäller försäljning av villor, gårdar och fritidshus över hela södra delen av Sverige. Vi är det mest etablerade företaget när det gäller affärer med Tyska och Danska intressenter. Företaget tillhör inte någon kedja som annars är vanligt , utan fungerar helt fristående. Det innebär en stor fördel för en säljare eftersom man förhandlar med företagets VD varje gång och inte med en agent som hela tiden måste fråga sin chef.
Vi har ett effektivt samarbete med Tysklands största website och har därmed stor framgång med marknadsföringen av våra fastigheter på den Europeiska marknaden.
Kontoret är placerat i vår bostad i centrala Kalmar, vilket gör att vi praktiskt taget alltid finns tillgängliga. Alla kunder är alltid välkomna in och vi diskuterar gärna era önskemål eller problem över en kopp kaffe i en lugn och trivsam miljö.

Mäklargruppen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Gunnar Thulin mäklare
Gunnar Thulin

Erfarenhet spelar en stor roll i en fastighetsaffär. Jag är licensierad mäklare i Sverige sedan -97 och i Florida sedan -91. Eftersom vi inte tillhör någon mäklarkedja kan vi vara flexibla på alla sätt vilket gynnar dig som säljare eller köpare. Det finns alltid vägar till lösa just dina önskemål eller problem. Välkommen in på en fika i lugn hemmiljö. Bor Du långt bort så kan vi träffas hos...

Mäklare Gunnar Thulin

Mäklargruppen
Timmermansgatan 39
392 36 Kalmar

info@maklargruppen.nu

0725-105000

www.maklargruppen.se

Är du kontorschef på Mäklargruppen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis