Mäklarföretaget ROOM

Mäklarföretaget ROOM

Mäklarföretaget ROOM

Varför välja ROOM?

En bostadsaffär är kanske ditt livs största affär. Är du dessutom oerfaren och osäker på ditt nästa steg så kan bostadsmarknaden upplevas som en djungel där du snabbt kan känna dig vilsen. Därför är ROOM så mycket mer än bara ett mäklarföretag. Vi på ROOM vill att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg och säker med oss. Vårt företag är modernt och nytänkande med innovation som drivkraft. Vi har olika lösningar för olika behov. Du bestämmer villkoren!

_________

Vårt företag är modernt och nytänkande

med innovation som drivkraft.

Vi har olika lösningar för olika behov.

Du bestämmer villkoren!

_________

Vår slogan

Mäklarföretaget |room är en handlingskraftig katalysator som arbetar villkorslöst och outtröttligt för att hjälpa dig förverkliga dina drömmar. En sak vet vi säkert, att förändring är ett naturligt fenomen som kan sannerligen överraska dig oavsett vilket skede du befinner dig i livet. ROOM vill dela dina upplevelser tillsammans med dig. Vår slogan handlar om att göra plats för det nya. Vare sig det gäller en ny liten familjemedlem, en ny kärlek eller helt enkelt en ny början så kan vi garantera att du är i trygga händer och vi kommer att hjälpa och stötta dig hela vägen!

"Make ROOM for new...!"

Våra mäklare

Eddie Seven mäklare
Eddie Seven

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Eddie Seven

Mäklarföretaget ROOM
Konduktörsgatan 15
212 12 Malmö

info@maklarforetagetroom.se

0707-10 30 00

maklarforetagetroom.se

Är du kontorschef på Mäklarföretaget ROOM?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis