Kullabygdens Mäklarbyrå

Kullabygdens Mäklarbyrå

Kullabygdens Mäklarbyrå

Kullabygdens mäklarbyrå är den lilla och lokala mäklarfirman som bor, handlar, badar och lever fullt ut i Kullabygden. En byggd som vi anser är den vackraste och bästa plats i att bo i! Vi vill vara det naturliga valet för Er bostadsaffär i Kullabygden!
Precis som vi brinner för Kullabygden brinner vi för våra kunder så deras bostadsaffär blir den bästa möjliga. Vi är mäklaren som levererar en helhetslösning eller totalentreprenad som vi tycker om att kalla det. Vi erbjuder tjänster och lokala kontakter inom Homestayling för att få ut max av bostaden, flyttstädning för att underlätta flytt, byggbolag för exempelvis renoveringar, arkitekter för att göra ritningar, jurister och dolda-fel försäkringar via vårt medlemskap i mäklarsamfundet. Vi är mäklarbyrån med det där lilla extra!!

Välkommen att kontakta oss

Våra mäklare

Milic Sremcevic mäklare
Milic Sremcevic

Att sälja en bostad är ofta ens livs största ekonomiska affär. Mitt mål är att det också ska bli ditt livs bästa affär. Jag vill leda dig och förklara varje steg från vårt första möte tills du lämnar över nyckeln till säljare. Det ska vara problemfritt och till fullständig belåten för dig!

Mäklare Milic Sremcevic
Mäklarbild saknas
Anders Johansson

Anders Johansson är mäklare på Kullabygdens Mäklarbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Höganäs, Arild, Farhult, Jonstorp, Lerberget, Mjöhult, Mölle, Nyhamnsläge, Skäret och Strandbaden.

Mäklare Anders Johansson

Kullabygdens Mäklarbyrå
Köpmansgatan 5A
263 21 Höganäs

milic@kullabygdensmaklarbyra.se

070-9649276

kullabygdensmaklarbyra.se

Är du kontorschef på Kullabygdens Mäklarbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis