Grand Fastighetsförmedling

Grand Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Grand Fastighetsförmedling

En personlig fastighetsmäklare med fokus på ett långsiktigt samarbete, kvalitet och trygghet. Vår styrka och stolthet är våra kunder.

Storstockholm är i ständig expansion och förändring. Här växer spännande nya områden fram och stadsdelar utvecklas och utökas. Byggkranar arbetar med att uppföra nya bostäder som spännande blandas med ett stort antal funkishus, vackra sekelskiftesbyggnader och villaidyll.

Hela Stockholm är vår arbetsplats! Med lång erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad förmedlar vi hem i stadens alla vrår.

Du ska känna att du får en trygg bostadsförsäljning med fokus på bästa möjliga resultat. Med ett personligt engagemang skräddarsyr och anpassar vi förmedlingsprocessen utifrån dina önskemål.

Att hålla hög kvalitet längs hela förmedlingsprocessen är viktigt för oss. Detta gör vi genom samarbeten med noggrant utvalda inredare och fotografer som får din bostad att attrahera flera presumtiva köpare. Vi lägger stort fokus på långa visningstider, digital marknadsföring och ett lyxigt, välarbetat prospekt som lyfter fram det bästa med just din bostad.

Grand Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Broné mäklare
Daniel Broné

Det första som jag skulle beskriva med mig själv är att jag är mycket rutinerad med totalt över 12 år som fastighetsmäklare. Under denna tid har jag sålt över 900 bostäder i Stockholmsområdet. Jag är med andra ord mycket bra på det jag gör och vet vad jag håller på med. Jag är dessutom väldigt mån om att alltid ha kunden i fokus och är väl medveten om att vi har ett viktigt gemensamt mål -...

Mäklare Daniel Broné
Pamela Aguilar mäklare
Pamela Aguilar

Efter snart 11 års erfarenhet som fastighetsmäklare har man varit med om både upp- och nedgångar i bostadsmarknaden och jag vet vad olika situationer kräver för agerande. Effektivitet, personlig service, hjärta, engagemang och att du har en mäklare med vinnarskalle ska du känna när jag hjälper dig i ditt livs investering!

Mäklare Pamela Aguilar

Grand Fastighetsförmedling
Strandvägen 7
112 39 Stockholm

info@grandfast.se

0761101006

www.grandfast.se

Är du kontorschef på Grand Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis