Fjelkners

Fjelkners

5 av 5 i betyg
Fjelkners

Fjelkners har funnits i Bromma sedan 1989 och är i dag Brommas största fastighetsförmedlare av villor och stora bostadsrättslägenheter i området. Bromma har med sin otroligt varierande bebyggelse, närhet till natur och bad, rika idrottsliv och snabba kommunikationer till Stockholm city blivit en attraktiv och populär stadsdel som passar många.

Vi är ett lokalt företag i Bromma som har som målsättning att bedriva en unik form av mäkleri. Vi är specialiserade på försäljning av villor, radhus och bostadsrätter i hela Bromma och ser alla uppdrag som ett hedersuppdrag. Fördelen med att vara fokuserade på en geografiskt begränsad yta är att vi kan området, hustyperna och prisbilden in i minsta detalj. Med vår erfarenhet vet vi vad som är viktigt att tänka på inför en försäljning.

Var så involverad som du önskar– eller låt oss ta hand om allt. Vi mäklare är mycket involverade i alla förberedelser. Tillsammans med dig planerar och förbereder vi försäljningen och går igenom allt som du behöver tänka på. Är du i en situation där du inte har möjlighet att aktivt delta i förberedelsearbetet så ombesörjer vi hela försäljningen.

Vårt koncept är att tillhandahålla allt - Vi optimerar din försäljning genom att vi har knutit noga utvalda fotografer och stylister i ett nära samarbete till oss. Vi rekommenderar även städfirmor, flytthjälp, bankkontakter, byggfirmor etc. som vi vet håller en hög kvalitet. Alla har genomgått vårt nålsöga avseende pris och kvalitet för att vi ska kunna tillhandahålla en professionell tjänst till dig.

Fjelkners
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Carina Frank mäklare
Carina Frank

Carina Frank är mäklare på Fjelkners och förmedlar villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Sundby, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Carina Frank
Mäklarbild saknas
Mikael Flobecker

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Mikael Flobecker
Mäklarbild saknas
Christina Casserlöv

Christina Casserlöv är mäklare på Fjelkners och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Sundby, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Christina Casserlöv
Mäklarbild saknas
Karin Kellander Kinch

Karin Kellander Kinch är mäklare på Fjelkners och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Essingen, Fosie, Gamla Stan, Helsingborg, Husie, Hyllie, Höganäs, Kirseberg, Kristianstad, Lidingö, Limhamn-Bunkeflo, Lomma, Malmö Centrum, Norra Djurgården, Norrmalm, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden, Trelleborg, Vasastan, Vellinge, Värmdö, Västra Innerstaden, Örkelljunga...

Mäklare Karin Kellander Kinch
Mäklarbild saknas
Mikael All

Mikael All är mäklare på Fjelkners och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Djurgården, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta, Fredhäll, Fruängen, Gamla Enskede, Gamla Stan,...

Mäklare Mikael All
Mäklarbild saknas
Kristina Ekberg

Kristina Ekberg är mäklare på Fjelkners och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Sundby, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Kristina Ekberg

Fjelkners
Ängby Torg 6 och Alviksvägen 103
167 62 Bromma

info@fjelkners.se

08 - 26 86 00

www.fjelkners.se

Är du kontorschef på Fjelkners?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis