ERA Hem Mäklarna Högdalen

ERA Hem Mäklarna Högdalen

4,2 av 5 i betyg
ERA Hem Mäklarna Högdalen

År 2007 slog vi upp dörrarna till vårt kontor i Högdalens centrum. Genom åren har vi besökt nästan varje trappuppgång, sålt och värderat i Högdalen, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen och bland villakvarteren i Örby/Älvsjö. Vi kan nog med fog säga att vi kan dessa områden riktigt bra. Med denna erfarenhet gör vi skillnaden och vill hjälpa att förändra din boendesituation och förverkliga just dina bostadsdrömmar.

Vår styrka är att vi är engagerade, lyhörda och flexibla. Vi vägleder dig genom hela försäljningen. Hos oss finns det skickliga fastighetsmäklare som kan ditt område och ger dig en personlig service från första mötet och hela vägen fram till tillträdet. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att uppnå bästa resultat. Det leder till nöjdare köpare och säljare.

Från och med september 2018 är vi en del av ERA - en av Europas största mäklare. Välkommen till ERA Hem Mäklarna!

ERA Hem Mäklarna Högdalen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Bengt Aresik mäklare
Bengt Aresik

Jag kan inte uttrycka mig bättre än vad en av mina säljare: "Bengt gick lite längre än alla andra mäklare vi träffat. Lite mer engagerad och lite mer av allt! Vi är djupt imponerade av hans insats vid försäljningen av vår lägenhet och kan varm rekommendera honom. "

Mäklare Bengt Aresik
Mäklarbild saknas
Michael Fryer

Michael Fryer är mäklare på ERA Mäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Huddinge, Fullersta, Länna, Segeltorp, Skogås, Stuvsta, Trångsund, Vårby, Högdalen och Rågsved.

Mäklare Michael Fryer

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Högdalen.

ERA Hem Mäklarna Högdalen
Rangstaplan 11
124 54 Bandhagen

hogdalen@erasweden.com

08 – 599 05 230

www.erasweden.com

Är du kontorschef på ERA Hem Mäklarna Högdalen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis