MäklarOfferter
Mäklare1
Välkommen till ett erfaret boutiquemäkleri med fingertoppskänsla utöver det vanliga. Med service och resultat i fokus förmedlar vi stilfulla villor, våningar och fritidshus. KUNSKAP En djuplodande kännedom om Stockholms alla vinklar och vrår. Ett vant öga för det personliga och unika. En gedigen förståelse för köparen och säljarens behov. Det är resultatet av över 10 000 sålda villor och lägenheter under tre decenniers tid. NÄTVERK Vi är vana att hjälpa våra klienter hela vägen. Oavsett om det gäller diskreta förhandsvisningar, snabba bankkontakter eller pålitliga renoveringsarbeten. Så får vi också majoriteten av våra uppdrag per rekommendation. AMBITION Vi gillar att göra affärer. Det är en medfödd hunger som är svår att mätta. Därför ser vi varje ny förfrågan som en möjlighet och varje utmaning värd vårt yttersta engagemang.

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Ekenstam.

Louise AlcutBrevlouise.alcut@ekenstam.comTelefon070 - 091 41 54
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Linnégatan 29114 47 StockholmKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil