Bostada Nyköping

Bostada Nyköping

5 av 5 i betyg
Bostada Nyköping

Bostada är en sammanslutning av mäklare från olika delar av landet. Efter ett antal år som traditionella bostadsmäklare har vi allihop kommit fram till samma insikt: Det här kan göras bättre. Mer anpassat till varje kunds behov. Och roligare. Vi delar ett antal värderingar som gör jobbet mer meningsfullt för oss. Och därför blir det också bättre för dig som ska sälja din bostad.

Alla vi mäklare som är anslutna och jobbar med Bostada vill till exempel ta bort allt som gör tjänsten onödigt dyr, utan att ha något med själva affären att göra. Det du investerar i säljprocessen ska helt enkelt enbart gynna försäljningen av din bostad. Vi jobbar alltid med fasta priser så att du som kund vet exakt vad förmedlingen kommer att kosta.

Bostada finns nu även i Nyköping, Oxelösund, Trosa och Gnesta.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bostada Nyköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Charlotte Vrethammar mäklare
Charlotte Vrethammar

I mitt yrke som mäklare strävar jag efter en personlig relation med engagemang och kompetens. Med närmare 20 år i branschen har jag en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor under en så viktig transaktion som en bostadsaffär utgör. Jag är noggrann och erfaren och har full koll på mina affärer från start till finish. Jag finns enkelt tillgänglig via telefon, SMS och mejl.

Mäklare Charlotte Vrethammar

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nyköping.

Bostada Nyköping

531 30 Nyköping

charlotte@bostada.se

076-105 82 90

Är du kontorschef på Bostada Nyköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.