BoLiving

BoLiving

4,9 av 5 i betyg
BoLiving

BoLiving mäkleri är ett innovativt och professionellt mäklarföretag som står för kvalitét och ett starkt personligt engagemang. Vårt arbete är fantastiskt roligt att få hjälpa våra säljare och köpare på bästa sätt. Att hela tiden överträffa våra kunders förväntningar. Vårt engagemang och servicekänsla gör att våra kunder ska vara nöjda i en av livets största affärer. Viktigt för oss är att kunna ge råd och tips så att alla känner sig trygg genom hela processen. Vårt engagemang som fastighetsmäklare leder till ett bättre och högre slutresultat.

Grunden för vår verksamhet är nöjda kunder. Vår målsättning är att vi som mäklare skall förmedla Din bostadsaffär på ett tryggt och säkert sätt. Kanske Din största affär som någonsin genomförs. Bolivings tillgängliga och kunniga mäklare kommer bistå Dig i Din bostadsaffär med ett personligt engagemang.

Processen kan i vissa fall vara känslomässigt jobbig – det är inte alltid lätt att skilja sig från sin bostad. Vi leverera en hög kvalitativ servicenivå och anpassar oss till våra kunders speciella behov.

Rekommendationer från tidigare kunder känns mycket bra och när BoLiving mäklare blir ett självklart val för våra kunder blir det ett angenämt kvitto på att vi lyckats.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår framgångsrika förmedling av just Din bostad.

Vår målsättning är att erbjuda ett alternativ i förmedlingen av bostäder som är absolut bäst för våra kunder.
Vår vision är inte att bli störst – målet är att leverera till hög kvalitét och servicenivå!

BoLiving
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Linda Gustafsson mäklare
Linda Gustafsson

Du ska anlita mig för att få den bästa tjänsten när du säljer din bostad. Fina bilder och säljande text är viktigt och det kan jag leverera. Jag har ett extra engagemang som fastighetsmäklare vilket kommer att leda till ett högt slutpris med nöjda säljare och köpare.

Mäklare Linda Gustafsson
Anneli Nilsson mäklare
Anneli Nilsson

Jag heter Anneli Nilsson och är Reg. Fastighetsmäklare och jobbar på BoLiving där jag också är delägare och Kontorschef. I rollen som mäklare servar jag er målinriktat med starkt engagemang och affärsmässighet. Jag bor sedan många år i området och tycker om att förmedla bostäder där jag själv trivs. Jag drivs av ständigt nöjda återkommande kunder och att bli rekommenderad från tidigare...

Mäklare Anneli Nilsson

BoLiving
Peronggatan 1
125 21 Älvsjö Centrum

info@boliving.se

08-588 01 522

www.boliving.se

Är du kontorschef på BoLiving?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis