Bjurfors Mellanskåne

Bjurfors Mellanskåne

5 av 5 i betyg
Bjurfors Mellanskåne

Välkommen till våra mäklare i Mellanskåne!
På vårt mäklarkontor i centrala Höör arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är experter på bostadsmarknaden i Mellanskåne.

Våra mäklare i Mellanskåne är är experter på bostadsmarknaden i orter som Höör, Hörby, Eslöv och Hässleholm. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad i Mellanskåne. Välkommen!

Bjurfors Mellanskåne
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Joakim Truedsson mäklare
Joakim Truedsson

Jag började arbeta som fastighetsmäklare på Bjurfors i Lund 2010. Dessförinnan arbetade jag inom olika serviceyrken.

Mäklare Joakim Truedsson
Fredrik Westesson mäklare
Fredrik Westesson

Fredrik har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005 och har stor erfarenhet av vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Noggranna förberedelser, personligt engagemang och hög tillgänglighet är några av ledorden. Hans mål är att varje försäljning blir framgångsrik och att du som köpare eller säljare blir utomordentligt nöjd. Detta gör Fredrik till en eftertraktad och uppskattad fastighetsmäklare...

Mäklare Fredrik Westesson
Erik Timner mäklare
Erik Timner

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Mellanskåne sedan 2006. Jag bor själv i Höör och känner väl till omgivningarna där. För mig är varje objekt unikt. Jag sätter alltid kunden i fokus och lyssnar efter deras önskemål. Med de bästa förutsättningarna gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare skall göra en trygg och bra affär. Jag är alltid lugn och flexibel med stor tillgänglighet.

Mäklare Erik Timner

Bjurfors Mellanskåne
Nya Torg 11
243 30 Höör

hoor@bjurfors.se

0413-48 58 00

www.bjurfors.se

Är du kontorschef på Bjurfors Mellanskåne?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis