Zandra Karlsson, Mäklare på HusmanHagberg

Zandra Karlsson Mäklare på HusmanHagberg

Zandra Karlsson, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Zandra?

Mina föregående kunder beskriver mig som påläst, kunnig, proffesionell, ödmjuk, strukturerad, trygg, engagerad och inte "för säljig". Dessutom att jag snabbt ger återkoppling på det de funderat på. Jag har haft flera återkommande kunder under mina år, många av mina kunder har träffat mig på mina visningar och sett mig "in action" på riktigt och därefter valt att anlita mig eller blivit rekommenderade av vänner och bekanta, vilket är otroligt glädjande, för då vet jag att jag lyckats med mitt mål, att mina kunder skall vilja anlita mig igen och är villiga att rekommendera mig vidare. Det är viktigt i vår bransch.

Kontakta mig för att få reda på hur du skall lyckas! Ju tidigare desto bättre, ett första möte är kostnadsfritt och villkorslöst. Ring mig på 0707- 88 36 76.

Vad skiljer Zandra Karlsson från andra mäklare?

Jag älskar helheten med detta yrke, jag får träffa väldigt olika människor med olika förutsättningar och drömmar. Att få vara en del av deras bostadsresa som är en väldigt stor i de flestas liv, är otroligt givande och inspirerande.

Det jag brinner för i livet gör jag helhjärtat, du kommer arbeta med en engagerad och påläst mäklare utöver det vanliga.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat i sju år som mäklare och förmedlat hundratals försäljningar både under uppåtgående och nedåtgående marknadstrender. Tidigare arbetade jag i söderort, men nu i Bromma och Ekerö som är närmare där jag bor i villa med min familj och ett område jag håller extra kärt då jag en gång i tiden bodde här, jag älskar detta område, med allt det erbjuder! Jag arbetar som mäklare över hela Bromma (Abrahamsberg, Alvik, Alvik strand, Annedal, Beckomberga, Blackeberg, Bällsta, Bromma Kyrka, Brommaplan, Eneby, Grimsta, Grönvik, Höglandet, Johannesfred, Mariehäll, Minneberg, Nockeby, Nockebyhov, Norra Änby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Åkeslund, Ålsten, Åkeshov, Ängby och Äppelviken) och Ekerö med kringliggande öar med både bostadsrätter och villor. Jag är dessutom vidareutbildad inom nyproduktion. Slå en signal, kom förbi vårt kontor på Alviksvägen eller lär känna mig när jag är in action, på mina visningar. Hör gärna av dig i så tidigt skede som möjligt för att kunna förbereda och påverka din försäljning till det absolut bästa möjliga.

Hur marknadsför Zandra sina bostadsförsäljningar?

Varje bostadsaffär har olika behov när det gäller marknadsföring och upplägg. Jag kommer rekommendera dig vad jag anser passar din försäljning och tillsammans kommer vi fram till slutresultatet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-08.

ZANDRA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Ekerö
  • Stockholm
ZANDRA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Zandra har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Zandra till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Zandra

ZANDRA JOBBAR PÅ

Är du Zandra Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.