Yvonne Karlsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Yvonne Karlsson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Yvonne Karlsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Yvonne?

Det viktigaste för mig som fastighetsmäklare är att ge trygg vägledning till både säljare och köpare i en affär som kan vara livsavgörande. Jag brinner för mäklaryrket och lägger ner min själ för att nå bästa möjliga resultat i varje affär vilket resulterar i återkommande kunder och många rekommendationer vilket jag är oerhört tacksam över.

Vad skiljer Yvonne från andra mäklare?

Drivkraft och teamwork! Den största skillnaden med vårt kontor och andra kontor är att vi är ett team på riktigt. Alla hjälper varandra med att få till riktigt bra affärer vilket är extra viktigt i den marknad som vi står i just nu. Vi är marknadsledande i Kungälv, har väldigt hög kundnöjdhet samt höga ambitioner. Vi vet att vi är starka tillsammans och det är vi mycket stolta över!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag är uppvuxen här i Kungälv har jag lokalkännedomen sedan barnsben och känner så klart till alla fantastiska fördelar och tycker det är så spännande att få vara med och jobba i denna expansiva kommun. Jag älskar Kungälv!

Hur marknadsför Yvonne sina bostadsförsäljningar?

Överallt och på alla sätt! Vi marknadsför i alla stora kanaler, såväl digitala som tryckta med fokus på demografi och de allra mest flyttbenägna kunderna. Utöver Hemnet är sociala medier och viktigt område som vi lägger lite extra krut på. Därutöver är Bostadsboxen på Aftonbladet och viktigt redskap som alltid hjälper till med extra exponering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-14.

YVONNE SÄLJER

Objekttyper

  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

YVONNE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Yvonne Karlsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Yvonne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Yvonne

YVONNE JOBBAR PÅ

Är du Yvonne Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.