Yvonne C Olausson, Mäklare på HusmanHagberg Helsingborg & Höganäs

Yvonne C Olausson Mäklare på HusmanHagberg

Yvonne C Olausson, Mäklare på HusmanHagberg Helsingborg & Höganäs
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Yvonne?

Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris, oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. När ni ger mig förtroendet att förmedla ert hem så utgår jag från vad som är viktigast för er. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna (i varje steg av försäljningen) för att nå det högsta försäljningspriset.
I försäljningsprocessen följer jag alltid de riktlinjer ni som uppdragsgivare önskar -något som för mig är en självklarhet i varje enskild affär.
Min telefonpolicy är att alltid ringa upp missade samtal för att inte tappa ev intressenter. Det kan låta som en självklarhet men det är långt ifrån alla mäklare som faktiskt arbetar så...

Vad skiljer Yvonne från andra mäklare?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan januari 2006 och har även 15 års erfarenhet som personlig bankman. Min erfarenhet av både uppåtgående och nedåtgående marknader och mängder av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen, alltid finna den bästa lösningen samt att se möjligheterna i varje enskild affär. Min målsättning är inte enbart att infria era förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem.
Att ha koll på telefonen och att alltid ringa upp missade samtal för att inte tappa ev intressenter är a och o!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Här i Sundets Pärla har jag verkat som fastighetsmäklare sedan 2006. Många helsingborgare känner även igen mig från mina år som privatrådgivare på SEB och fd Sparbanken Gripen. Att arbeta som fastighetsmäklare i underbara Kullabygden, i Helsingborg och Höganäs kommun innebär att jag med glädje säljer både villor och bostadsrätter, gårdar och fritidshus.
Min erfarenhet har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje enskild affär, det finns sällan några problem!

Hur marknadsför Yvonne sina bostadsförsäljningar?

I mäklararvodet ingår matchning av spekulantregister, professionell fotografering, webbanpassade planritningar, tidsbokade visningar (för bättre service) med utdelning av trevligt visningsmaterial till spekulanterna samt naturligtvis en genomarbetad marknadsföring på internet (Hemnet samt vår egen hemsida). Våra objekt marknadsförs även mot riktade kundgrupper på Facebook.
Ytterligare marknadsföring av bostaden sker i vår bobutik på Tullaregatan 10B i Norra Hamnen.
Har du önskemål på ytterligare marknadsföring kan vi givetvis lösa det också!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

YVONNE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor

På följande platser

YVONNE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

YVONNES PROSPEKT

Yvonne C Olausson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Yvonne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Yvonne

YVONNE JOBBAR PÅ

Är du Yvonne C Olausson?
Logga in och redigera din presentation här.