Youssef Bakali, Mäklare på Innerstadsspecialisten Södermalm

Youssef Bakali Mäklare på Innerstadsspecialisten

Toppmäklare 2018
Youssef Bakali, Mäklare på Innerstadsspecialisten Södermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Youssef?

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under åren vunnit stor uppskattning från såväl köpare som säljare. Genom att guida och ge kunden verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig nöjda kunder och mängder av rekommendationer. Jag lägger oerhört mycket tid på varje affär och strävar efter att kunderna ska känna sig oerhört nöjd med det arbete jag bistår dem med.

Vad skiljer Youssef från andra mäklare?

Med 10 års erfarenhet av lyckade försäljningar i hela innerstaden erbjuder jag en trygg och lyckad försäljning med fingertoppskänsla. Min målsättning är att varje kund, både köpare och säljare, ska känna sig nöjda med processen och rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta som ett kvitto på hur nöjd man är med sin försäljning eller köp!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag själv bor i innerstaden och har jobbat här i flera år känner jag väl till vad som är bäst med just ditt område. Kunskap om området är till en stor fördel vid din bostadsförsäljning. Marknaden har de senaste åren präglats av en oförutsägbarhet som har ställt saker på sin spets - nu märks det tydligare vilket engagemang en mäklare har i sina affärer, och det gäller verkligen att man visar vad man går för!

Hur marknadsför Youssef sina bostadsförsäljningar?

Syns man inte så finns man inte. Vi på Innerstadsspecialisten lägger stor vikt i marknadsföringen. Ditt hem syns på alla stora plattformar så som Hemnet, Bovision,HittaHem och SwedenEstates (för engelsktalande köpare) samt även på Innerstadsspecialisten.se, instagram och facebook. Utöver detta visar vi upp ert hem i vårt skyltfönster. Vi använder oss enbart av proffsfotografer som levererar en hög kvalitet och visar din bostad från sin bästa sida.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-21.

YOUSSEF SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
YOUSSEF ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Youssef Bakali har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Youssef till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Youssef

YOUSSEF JOBBAR PÅ

Är du Youssef Bakali?
Logga in och redigera din presentation här.