Yolanda Fransson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna

Yolanda Fransson Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Toppmäklare 2018
Yolanda Fransson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Yolanda?

För mig är det otroligt viktigt med hög kvalitet och överträffa mina säljares och köpares förväntningar. Jag lägger ner mycket tid på objektbeskrivningen så den blir så tydlig och korrekt som möjligt. Ju mer information dina potentiella köpare får desto tryggare kommer de att känna sig. För att du ska få den bästa servicen som möjligt kommer jag även vara med på fotograferingen för att säkerställa att bilderna blir bra på plats. Du är också självfallet välkommen att vara med. Vill du känna att du är i trygga händer samtidigt som jag alltid strävar efter att nå bästa möjliga affärsmässiga förmedling så har du hamnat rätt.

Vad skiljer Yolanda från andra mäklare?

Jag är uppvuxen i Solna, bor i Sundbyberg och bott i Norrort hela mitt liv. Säljer du med mig kan du vara säker på att säljer med en mäklare som kan området både utan och innan. Det som framförallt får mig att sticka från många andra mäklare i området är att jag kommer härifrån och att jag är din lokala expert. Att vara med och optimera mina kunders affärer är fantastiskt roligt. För mig är det viktigt att skapa en långsiktig relation samt att genomföra Er bästa bostadsaffär. Jag kommer att finnas vid din sida genom hela försäljningen och jag kommer fungera som ditt bollplank. Hårt jobb är förenat med goda resultat, något som jag tror starkt på. Mitt engagemang och fokus ligger 100 % på jobbet vilket innebär att jag alltid är tillgänglig på telefon och sms. Du får en dedikerad mäklare som är beredd på att gå den extra milen. Du är alltid välkommen att höra av dig till mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag själv är uppvuxen i området och vet vart var alla skolor, kommunikationer, butiker och smultronställen finns så kan jag lätt sammankoppla köpare med vad de letar efter. Priserna det senaste året har fallit ca 10 %. Trots det är det fortfarande populärt att bo i Solna och vi ser en trend med stabila priser på marknaden.

Hur marknadsför Yolanda sina bostadsförsäljningar?

Det som vi utmärker oss på är att vi erbjuder ett stort utbud av marknadsföringskanaler. Din annons kommer synas på många olika hemsidor och på social media. Vi är en av dem ledande mäklarkedjorna i Solna vilket gör att vi har ett stort spekulantregister. Givetvis kommer jag kontakta dem kunderna som vi har i vårt register för att höra mig för om vi kan komma överens ett slutpris där både säljare och köpare är nöjda, Vi använder oss av professionella fotografer, stylister etc. Allt för att leverera en så hög kvalitet som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-06.

YOLANDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
YOLANDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
YOLANDAS PROSPEKT
Yolanda Fransson har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Yolanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Yolanda

YOLANDA JOBBAR PÅ

Är du Yolanda Fransson?
Logga in och redigera din presentation här.