Ylva Barrné, Mäklare på Hägerstens Mäklare

Ylva Barrné Mäklare på Hägerstens Mäklare

Ylva Barrné, Mäklare på Hägerstens Mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ylva?

Jag älskar mitt yrke! Att få arbeta som mäklare ger en fantastik variation och ingen dag är den andra lik. Jag arbetar alltid med personligt engagemang och gör allt för att det ska bli en trygg och lyckad affär.

Vad skiljer Ylva från andra mäklare?

Som mäklare får man förtroendet att förmedla en av de största affärerna du som privatperson gör i livet. Det förtroendet tar jag på yttersta allvar och arbetar alltid efter våra ledord; hjärta, hjärna och personligt engagemang. Eftersom Hägerstens Mäklare inte tillhör någon stor kedja har jag möjligheten att personligen hjälpa en spekulant oavsett var i Storstockholm spekulanten bor. Det innebär att jag kan säkerställa att en snabb värdering blir utförd eller personligen kan ta hand om dennes framtida försäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt hjärta tillhör Stockholm och jag känner mig otroligt privilegierad att sedan ett par år vara ägare till Hägerstens Mäklare, med säte i just det område av Stockholm som jag både kan och genuint trivs i. Jag har bott i Stockholm i hela mitt liv och provat på att bo både inom tullarna och i Norrort men nu bor jag sedan flera år åter i Hägersten, närmare bestämt i Mälarhöjden.

Hur marknadsför Ylva sina bostadsförsäljningar?

Hägerstens Mäklare är fristående och tillhör ingen mäklarkedja. Detta innebär att vi har helt fria händer och kan skräddarsy marknadsföringen efter säljarens önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-30.

YLVA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

YLVAS PROSPEKT

Ylva Barrné har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ylva till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ylva

YLVA JOBBAR PÅ

Är du Ylva Barrné?
Logga in och redigera din presentation här.