Yarobe Hosini, Mäklare på Erik Olsson Södermalm

Yarobe Hosini Mäklare på Erik Olsson

Yarobe Hosini, Mäklare på Erik Olsson Södermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Yarobe?

Yarobe Hosini arbetar med kunden i centrum och påvisar ett gott omdöme i sin förmåga att tillfredsställa alla involverade parter. Genom lång erfarenhet bakom sig, har han egenskapen att åstadkomma det som efterfrågas och kan med hjälp av sitt breda kontaktnät enkelt knyta samman rätt säljare & köpare. Upprepade personlighetsdrag som får höras av personer som har anlitat fastighetsmäklaren är bland annat, yrkesskicklig, kunskapsrik, kompetent, entusiastisk, engagerad, pålitlig och ödmjuk inför uppgiften. .

Vad skiljer Yarobe från andra mäklare?

Det jag får höra upprepande gånger är att jag är extremt ödmjuk inför uppgiften och har drivet att överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med min kunskap och kontaktnät är det en bra kombination av trygghet för dig som säljare. Genomgående i processen värdesätter jag återkoppling och kommunikation oerhört högt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag stiftade en närmare bekantskap med alla gator, skolor, butiker samt caféer och resturanger i relativt ung ålder då jag är uppvuxen på Söder.

Efter att ha sett utveckling på Södermalm så ser jag att priserna har hittat ett stadigt läge. Utbudet är fortsatt stort på mindre lägenheter och desto mindre på större lägenheter. Dem bostäderna som inte blev sålda under hösten säljs numera succesivt allt efter som.

Hur marknadsför Yarobe sina bostadsförsäljningar?

Jag lägger väldigt stor vikt på att marknadsföra mina objekt enligt sökoptimering för att kunna rikta marknadsföringen mot den publik och spekulanter som är tilltänka köpare för just din bostad.

-Där använder jag mig via Sociala medier på Facebook och Instagram för att man kan styra mycket mer när och till vem annonsen ska visas för.
-Erik olsson hemsida har 130.000 unika besökare varje månad och mina bostäder exponeras även där.
- Hemnet har ju utvecklat sina tjänster något enormt och detta har jag tagit till mig då jag använder mig av deras Mäklartips samt Raket-tjänster som håller bostaden ständigt top of mind hos spekulanterna och även i toppen av flödet..
- Alla mina annonser exponeras också på Hitta hem samt Bovision

Detta spektrum av olika marknadsförringskanaler ger dig som säljare dem absolut bästa förutsättningarna att exponera din bostad mot den rätta kundgruppen med hög kvalité. Detta banar sedermera väg åt en lyckad försäljning. Du är hjärtligt välkommen att ringa mig för ett informativt och givande möte så berättar jag mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

YAROBE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Yarobe har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Yarobe till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Yarobe

YAROBE JOBBAR PÅ

Är du Yarobe Hosini?
Logga in och redigera din presentation här.