Walat Taha, Mäklare på HusmanHagberg Uppsala

Walat Taha Mäklare på HusmanHagberg

Walat Taha, Mäklare på HusmanHagberg Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Walat?

Mitt arbetsperspektiv och vision som fastighetsmäklare går ut på att behaga kunder, i detta avseende är de grundpelarna för framgång. Med ovanstående uppfyllt får både köpare och säljare den assistansen de strävar efter.
För mig personligen handlar framgång om nöjda kunder, en bra affär kan därför aldrig vara utfärdad om inte kunden är nöjd.
Via kundnöjdhet kan jag garantera mig själv om att yrket har utförts professionellt och sedvanligt. Det vill säga, jag strävar enbart efter att överträffa och leverera resultat.

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Tillsammans med mitt stora och breda kontaktnät försöker jag ständigt knyta samman rätt köpare med rätt säljare. Jag har studerat Uppsala och älskar den här staden och vad den representerar, just därför kan jag konstatera att jag inte kommer ha svårt med att genomföra din eventuella bostads affär. Jag förmedlar i sort sätt i alla områden idag och kommer att fortsätta med det, allt ifrån Luthagen, Fålhagen och City men också utanför stan som bl.a Sävja, Stenhagen, Gränby och många andra områden utanför City.

Jag älskar att få jobba med människor och bistå dem med den kompetensen jag har. Du som väljer att anlita mig anlitar inte bara en mäklare, du anlitar en person med höga krav som aldrig lämnar något åt slumpen. Har sedan barnsben alltid beskrivits som hungrig och driven för uppnående av högsta kvalité i allt jag gör, något jag bär på stolt. Därför är detta yrke ett självklart val för mig.

Jag fått flera utmärkelser bland annat som Sverige mest rekommenderade och trovärdiga mäklare. Att bli bäst i betyg är för mig ett kvitto på att jag står för vad jag presenterar.

Enligt mina säljare så är jag den självklara mäklaren om du går i sälj tankar oavsett vart du står i en säljprocess. Om du bara är nyfiken på vilka värde ökande aspekter din planerade renovering på huset ger, till att du ska sälja din lägenhet och har bråttom. Jag är beredd att jobba i alla olika väder och det som är viktigt för dig blir viktigt för mig.

Tveka inte på att höra av dig.

Vad skiljer Walat från andra mäklare?

Mitt första halvår som registrerad fastighetsmäklare blev jag utsedd till Sveriges mest rekommenderade och Trovärdiga mäklare. Det är något jag själv inte kunde ana men med mitt slit och hunger märkte jag fort att ingenting är omöjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden i Uppsala ser generellt ut som om den är på väg upp. Sen är det alltid upp till den individuella Mäklaren att alltid sikta på rekord slutpriser för att lyfta marknaden.

Hur marknadsför Walat sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt via alla tillgängliga digitala kanaler. Utöver det så jobbar jag mycket med sociala medier med tanke på att jag är både född och uppvuxen i Uppsala och det har medfört att mitt kontaktnät är mycket brett.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-22.

Walat Taha har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Walat till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Walat

WALAT JOBBAR PÅ

Är du Walat Taha?
Logga in och redigera din presentation här.