Vincent Haghighi, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Vincent Haghighi Mäklare på Erik Olsson

Vincent Haghighi, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Vincent?

Har sedan 2013 aktivt arbetat i samma område. Har genom åren bibehållit högsta kundnöjdhet, första placering på antal sålda och högsta slutpriser. Mycket bra lokalkänndedom och kan föreningarna och dispositionen av lägenheterna ut och in.

Vad skiljer Vincent från andra mäklare?

Har genom åren byggt upp en kundstock i området vilket gör att många som letar efter bostad på Borgmästaregården och Södertorp kontaktar mig direkt. Jag är den mäklaren i Malmö som har sålt överlägset flest bostäder på Borgmästaregården och till högst slutpriser. Vi har även en metod vi arbetar efter som gång på gång leder till högsta slutpriser.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

På Borgmästaregården och Södertorp finns det alltid en stor efterfråga på lägenheter. Här finns lägenheter i olika storlekar, alla väldigt bra planerade, nästan alla med stora inglasade balkonger och framförallt väldigt välskötta föreningar. Området har ökat i popularitet genom åren och lär öka ännu mer. Här bor man på ett väldigt lugnt läge men ändå nära till allt.

Hur marknadsför Vincent sina bostadsförsäljningar?

Vårt koncept skiljer sig en del från andra. Vi lägger stor krut på marknadsföring och gör det via fler kanaler vilket bidrar till fler spekulanter på våra visningar, fler budgivare och därmed högre slutpriser.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-16.

VINCENT ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Vincent Haghighi har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Vincent till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Vincent

VINCENT JOBBAR PÅ

Är du Vincent Haghighi?
Logga in och redigera din presentation här.