Viktor Dahlström, Mäklare på Bjurfors Malmö City

Viktor Dahlström Mäklare på Bjurfors

Viktor Dahlström, Mäklare på Bjurfors Malmö City
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Viktor?

Att jobba med människors bostadsaffärer är kopplat till ett stort ansvar och höga förväntningar, och det är just det som driver Viktor i hans arbete. Med tillgänglighet, kompetens och målinriktat arbete skapar Viktor trygga och lyckade bostadsaffärer. Med ett brinnande intresse för försäljning är slutresultatet alltid att få max betalt för din bostad.

Vad skiljer Viktor från andra mäklare?

Ung och hungrig mäklare med ett stort engagemang och driv, det är de små detaljerna som är skillnaden i slutändan. Lyhörd och lösningsorienterad inför varje unik affär. Strävar efter att alltid tillgodose behoven hos både säljare och köpare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

För mig är det viktigt att våra väldigt påläst i det specifika området där bostaden säljs. Att kunna besvara spekulanternas alla frågor på en visning ser jag som självklart, särskilt viktigt är sådant som inte syns direkt, till exempel information om föreningen och närområdets alla faciliteter.

Hur marknadsför Viktor sina bostadsförsäljningar?

I alla kanaler eftersom grundtanken är att locka så många spekulanter som möjligt till en visning för det ökar sannolikheten till ett högre slutpris. Särskilt använder jag mitt egna register på spekulanter som jag vet söker i det området där jag verkar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-24.

VIKTOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Viktor Dahlström har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Viktor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Viktor

VIKTOR JOBBAR PÅ

Är du Viktor Dahlström?
Logga in och redigera din presentation här.