Viktor Bjälkenfalk, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östermalm

Viktor Bjälkenfalk Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Viktor Bjälkenfalk, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Viktor?

Jag vill att som säljer ska bli 100 % nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Viktor från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, sms så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan 2012 känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Viktor sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida, Hemnet och exponeras även för bostadssäljare på Mäklarofferter (bostadssäljare är ju kommande köpare). Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, bli meddelande om just din bostad. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

VIKTOR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
VIKTOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
VIKTORS PROSPEKT
Viktor har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Viktor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Viktor

VIKTOR JOBBAR PÅ

Är du Viktor Bjälkenfalk?
Logga in och redigera din presentation här.