Victoria Nyblom, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Victoria Nyblom Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Victoria Nyblom, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victoria?

Med ett engagemang utöver det vanliga, ett öga för detaljer och kunskap om vad som gör skillnad på en bra försäljning och en riktigt bra försäljning hjälper jag dig som säljare men också köpare genom en lyckad försäljningsprocess.

Vad skiljer Victoria Nyblom från andra mäklare?

Jag ser individen bakom processen. Jag har förståelse för individen, ser, lyssnar och känner av min kund för att kunna leverera den bästa upplevelsen av en bostadsaffär som bara är möjlig just där och då, vilket i slutändan leder till maximalt betalt. Efter åtta år i som fastighetsmäklare i denna kommun med många återkommande kunde (både köpare och säljare) vet jag att jag kan göra skillnad i din försäljningsprocess.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sollentuna är en fantastisk kommun med allt från lilla lägenheten till stora lyxvillan och då allt där emellan. De gör att marknaden inte följer en röd tråd utan varje försäljning och process är unik. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Sollentuna jobbar alltid för att vi ska maximera försäljningspriset oavsett objekt. Sollentuna är en av de kommuner som under sättningen i marknaden drabbats hårt men trots detta lyckas vi leverera rekordförsäljningar på löpande band. Vi ser att vårt arbetssätt kan påverka slutpriset i positiv riktning och det är därför vi är Sollentunas mest anlitade fastighetsförmedling.

Hur marknadsför Victoria sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med digital marknadsföring. Hemnet m.fl. samt vår egen hemsida såklart. Vi har frångått den klassiska tidningsannonsen för att tänka på miljön men också synas dör våra köpare finns vilket är på sociala medier. Detta har lett till att vi nu skickar digitala förlappar till aktuellt område för just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

VICTORIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sollentuna
VICTORIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Victoria Nyblom har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Victoria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Victoria

VICTORIA JOBBAR PÅ

Är du Victoria Nyblom?
Logga in och redigera din presentation här.