Victoria Kalkan, Mäklare på Mäklarhuset Örebro

Victoria Kalkan Mäklare på Mäklarhuset

Victoria Kalkan, Mäklare på Mäklarhuset Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victoria?

Mitt mål som mäklare är att överträffa dina förväntningar genom personlig service, engagemang och hjärta. Genom ett effektivt arbetssätt och Mäklarhusets starka varumärke i ryggen vill jag skapa trygghet och förtroende i bostadsaffärens alla steg. Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, driven och noggrann i varje affär för att du ska bli nöjd och rekommendera mig som det självklara valet av mäklare!

Vad skiljer Victoria från andra mäklare?

Under sista kvartalet 2017 och 2018 var jag med i topp 5 mest rekommenderade mäklare i Örebro Län. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där vi tillsammans skräddarsyr vår försäljning av din bostad. Målmedveten, hög energi och positiv är tre saker som beskriver mig som person och hur jag arbetar som fastighetsmäklare.

Du finner mig tillgänglig på telefon, sms och mejl, så har du frågor och funderingar tveka inte att kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som fastighetsmäklare arbetar jag som bostadsrättsspecialist och är uppvuxen i Örebro. Jag känner väl till de olika stadsdelarna i Örebro och var café, skolor, natur, matbutiker och kommunikationer fungerar i just ditt område!

Hur marknadsför Victoria sina bostadsförsäljningar?

På Mäklarhuset marknadsför vi din bostad genom vår egen hemsida, där du kan testa på att provmöblera, ändra färger i kök och använda dig av VR/Panorama tjänsten som ingår. Vi finns även med på Hemnet när vi annonserar din bostad till försäljning. Vi arbetar även med tilläggstjänster så som Smart Social och Smart Digital där vi når ut till ännu fler spekulanter, bra va?

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

Victoria Kalkan har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Victoria till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Victoria

VICTORIA JOBBAR PÅ

Är du Victoria Kalkan?
Logga in och redigera din presentation här.