Victor Munter, Mäklare på Fastighetsbyrån Sundsvall

Victor Munter Mäklare på Fastighetsbyrån

Toppmäklare 2018
Victor Munter, Mäklare på Fastighetsbyrån Sundsvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victor?

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och vet att det bästa resultatet kommer av hårt arbete. Med min kunskap tillsammans med mitt engagemang och driv hjälper jag er att både få bäst betalt och en trygg bostadsaffär.

Vad skiljer Victor från andra mäklare?

Min ambition är att du som säljare ska få bäst betalt för din bostad och överträffa dina förväntningar på mig som mäklare. Detta lyckas jag med genom hårt jobb och mina överdeliga erfarenheter inom sälj och kundservice i andra branscher.

Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms och mail - allt för att du som säljare och köpare ska kunna komma i kontakt med mig så smidigt som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Genom min lokalkännedom så kan jag påpeka fördelar med vissa områden som vissa köpare inte tänkt på.
Att ena dagen visa en lantligt belägen fastighet till att andra dagen visa en lägenhet i stan gör att man träffar mängder av olika folk och att jag därmed lättare kan para ihop köpare och säljare.

Hur marknadsför Victor sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför din bostad via Hemnet, vår hemsida fastighetsbyran.se som har runt 1 miljon besökare i veckan som letar bostäder, vilket är långt mycket mer än närmsta konkurrent. Jag kontaktar även potentiella köpare i vårt spekulantregister och annonserar via sociala medier för extra spridning.
Allt detta gör jag för att hitta så många potientiella köpare som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

Victor Munter har 20 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Victor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Victor

VICTOR JOBBAR PÅ

Är du Victor Munter?
Logga in och redigera din presentation här.