Victor Mastaeli, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Victor Mastaeli Mäklare på Fastighetsbyrån

Victor Mastaeli, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victor?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har erfarenhet av att sälja bostäder i hela Stockholmsområdet. Jag började jobba i Sollentuna 2011. Jag drivs framåt av möjligheten att kunna skapa nya rekord och jag trivs bäst då jag har mycket att göra och som fastighetsmäklare är jag alltid noggrann och gör mitt yttersta för att såväl säljare som köpare ska känna sig nöjda.

Jag tycker om att arbeta med människor och knyta nya kontakter och ser det som en självklarhet att ge både säljare och köpare den tid de behöver för att känna sig trygga med sin försäljning eller sitt köp. Alla förmedlingsuppdrag ser olika ut och jag formar alltid uppdragen med hjälp av min erfarenhet och utifrån dess specifika behov.

Vad skiljer Victor från andra mäklare?

En förmedling med mig innebär ett fullständigt engagemang i samtliga moment, d.v.s. allt från marknadsföring, visningar, hög servicenivå till spekulanter, förhandlingar med presumtiva köpare och hantering av avtalsskrivningar.

Jag är mäklaren som gör det där lilla extra, allt i syfte att uppnå högsta möjliga slutpris för just Er bostad. Påläst och lyhörd samt att ni når mig dygnet runt (nästan).
När ni anlitar mig får ni en helhetslösning. I princip behöver ni bara lämna nycklarna till mig så sköter jag resten - foto, annons, besiktningar, försäkring, visningar mm - fram tills att er bostad är såld.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Området vi verkar i expanderar kraftigt och vi märker en större och större efterfrågan på bostäder i Sollentuna än tidigare. Närheten till city, goda kommunikationer till både Arlanda och Uppsala, sin vackra natur och rekreationsmöjligheter, sköna bad, idrottsanläggningar, flera stora köpcentrum, populära skolor samt idrottsföreningar gör att allt fler och fler söker bostad här och väljer att flytta hit.

Hur marknadsför Victor sina bostadsförsäljningar?

Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring.
En komplett strategi för att synas och locka så många spekulanter som möjligt till visningen av din bostad.
Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-04.

VICTOR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sollentuna
VICTOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Victor Mastaeli har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Victor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Victor

VICTOR JOBBAR PÅ

Är du Victor Mastaeli?
Logga in och redigera din presentation här.