Victor Helgesson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Victor Helgesson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Victor Helgesson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victor?

Söker du en affärsmässig, personligt engagerad och tillgänglig mäklare när du skall sälja din bostad? Dessa egenskaper tillsammans med min hungrighet och målmedvetenhet skapar en bra slutprodukt med höga slutpriser samt en trygghet för både säljare och köpare. Mitt mål är inte att motsvara dina förväntningar, det är att överträffa dem i en av de största affärerna ni gör i ert liv.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Västra Göteborg är fantastiskt och det är en förmån att som mäklare få arbeta med bostäder som ligger nära vackra naturområden som Sandsjöbacka med badsjön Sisjön, härliga Ruddalen, kustremsan med mysiga badvikar som tex. Möttvik och Ganglet, småbåtshamnar som Hinsholmen, Hovåshamnen och Björlahamnen för att nämna några och ändå med närhet till service och affärer tex. vid Köpcentrum 421, Sisjö centrum och Frölunda Torg med dess stora utbud.

Hur marknadsför Victor sina bostadsförsäljningar?

Vi vet hur vi ska marknadsföra din bostad så att vi skapar maximalt med intresse. Vi har bland annat en av Sveriges mest besökta webbplatser, www.svenskfast.se, som fått flera utmärkelser och dit över 700 000 bostadsköpare söker sig varje vecka.

Vi fotar din bostad med Magasinsstil och drönarvy för att attrahera fler spekulanter och ge dig ett bättre slutpris. Vill du ha hjälp med styling inför försäljningen ingår ett första kostnadsfritt möte med en stylist.

Vi annonserar kraftfullt via viktiga digitala kanaler så som Aftonbladet mobil, Facebook och Instagram. Detta och lite till ger dig bäst betalt för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-08-07.

VICTOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Victor Helgesson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Victor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Victor

VICTOR JOBBAR PÅ

Är du Victor Helgesson?
Logga in och redigera din presentation här.