Veronika Oskarsson, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Veronika Oskarsson Mäklare på Erik Olsson

Veronika Oskarsson, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Veronika?

Hög kundnöjdhet är det jag brinner som mest för i min yrkesroll. Mina tidigare kunder har upplevt mig som engagerad, nytänkande och framåtlutad. Jag strävar efter högsta möjliga slutpris och är säker på att vägen dit är beroende av ett gott samarbete. Med god tillgänglighet, bred kunskap om bostadsmarknaden och ett exemplariskt register av spekulanter tar vi oss till nya nivåer tillsammans.

Vad skiljer Veronika från andra mäklare?

Jag är en av de mäklare som har högst kundnöjdhet hos oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Jag kämpar alltid hårt för lyckade resultat och värderar högt att samtliga parter ska vara 100% nöjda från början till slut i varje process. Hur jag når goda resultat berättar jag gärna vidare om på ett möte.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Ribersborg får du lite av allt, det är vad jag trycker är det allra bästa med området. Att alltid ha nära till ett dopp i havet, en bra restaurang och sköna joggingturer ger ett liv med guldkant. Att dessutom bo tryggt och bara en kort bit från City är det som förgyller tillvaron. Detta är ett område med hög efterfrågan och det är roligt att sälja bostäder som ger det lilla extra till en köpares liv.

Hur marknadsför Veronika sina bostadsförsäljningar?

Vi på Erik Olsson har en bred strategi för hur vi når fram till spekulanter med våra försäljningar. Jag arbetar mycket med nätverkande och ett aktivt spekulant register, boka mer än gärna ett möte med mig så berättar jag mer i detalj.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

VERONIKA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
VERONIKA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
VERONIKAS PROSPEKT
Veronika Oskarsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Veronika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Veronika

VERONIKA JOBBAR PÅ

Är du Veronika Oskarsson?
Logga in och redigera din presentation här.