Veronika Oskarsson, Mäklare på Erik Olsson Kungsholmen

Veronika Oskarsson Mäklare på Erik Olsson

Veronika Oskarsson, Mäklare på Erik Olsson Kungsholmen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Veronika?

Hög kundnöjdhet är det jag brinner som mest för i min yrkesroll. Mina tidigare kunder har upplevt mig som engagerad, nytänkande och framåtlutad. Jag strävar efter högsta möjliga slutpris och är säker på att vägen dit är beroende av ett gott samarbete. Med god tillgänglighet, bred kunskap om bostadsmarknaden och ett exemplariskt register av spekulanter tar vi oss till nya nivåer tillsammans.

Vad skiljer Veronika från andra mäklare?

Jag är en av de mäklare som har högst kundnöjdhet hos oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Jag kämpar alltid hårt för lyckade resultat och värderar högt att samtliga parter ska vara 100% nöjda från början till slut i varje process. Hur jag når goda resultat berättar jag gärna vidare om på ett möte.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har valt att vara aktiv på Kungsholmen sedan 2015 och trivs mycket bra med det. Jag bor själv på Kungsholmen vilket jag ser som en stor fördel när jag pratar med spekulanter som inte känner till området lika bra. Det jag gillar mest med Kungsholmen är närhet till vatten och grönska samtidigt som stadspulsen med ett brett utbud av restauranger finns runt hörnan.

Hur marknadsför Veronika sina bostadsförsäljningar?

Vi på Erik Olsson har en bred strategi för hur vi når fram till spekulanter med våra försäljningar. Jag arbetar mycket med nätverkande och ett aktivt spekulant register, boka mer än gärna ett möte med mig så berättar jag mer i detalj.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-07.

VERONIKA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

VERONIKAS PROSPEKT

Veronika Oskarsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Veronika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Veronika

VERONIKA JOBBAR PÅ

Är du Veronika Oskarsson?
Logga in och redigera din presentation här.