Veronica Andersson, Mäklare på MOHV Stockholm

Veronica Andersson Mäklare på MOHV

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Veronica Andersson, Mäklare på MOHV Stockholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Veronica?

En lyckad försäljning är inte en slump, den är noga planerad. Valet av mäklare är därför viktigare än någonsin. Genom att vara väl uppdaterad och följa branschens upp och nedgångar vet jag vad som krävs i alla lägen. Det är därför självklart för mig att finnas med och vara tillgänglig genom hela processen. Varje kund och varje situation är unik, för att få maximalt betalt krävs skräddarsydda lösningar och en engagerad mäklare. En tuff marknad kräver en mäklare som ständigt är nytänkande och villig att göra det där lilla extra. Mitt mål är göra ett så bra arbete att ni tveklöst vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Välkommen att ringa mig så berättar jag mer!

Vad skiljer Veronica från andra mäklare?

Jag tror att det som gör att jag oftast säljer till rekordpris är att jag är otroligt engagerad och noggrann i det jag gör. För mig är det av yttersta vikt att vara väl påläst både om föreningen samt lägenheten så att spekulanter känner sig trygga i processen. Då vet jag att vi får maximalt betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppväxt i Stockholms innerstad är det inget område jag inte kan som handen i handsken. Jag vet hur nära det är till alla skolor, restauranger, matbutiker , parker samt kommunikationer. En tuff och varierande marknad kräver en mäklare som är villig att tänka utanför ramarna och det gör jag.

Hur marknadsför Veronica sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av tidningar, digitala medier, postade utskick/DR - valen är dina.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-15.

VERONICA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
VERONICA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Veronica Andersson har 23 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Veronica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Veronica

VERONICA JOBBAR PÅ

Är du Veronica Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.