Vera Kumpulainen, Mäklare på Jägholm Norrortsmäklarna Österåker

Vera Kumpulainen Mäklare på Jägholm Norrortsmäklarna

Vera Kumpulainen, Mäklare på Jägholm Norrortsmäklarna Österåker
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Vera?

Om man anlitar mig som mäklare kommer jag att garantera dig 100% engangemang och jag kommer att göra allt för att du ska bli nöjd! Jag vill att du ska känna att vi säljer din bostad ihop, som ett team och att du har full insyn i hela processen.

Vad skiljer Vera från andra mäklare?

Jag prioriterar alla mina objekt, säljare, köpare och spekulanter lika högt! Det är relationen som driver mig och jag vill att alla ska känna att de får lika mycket av mig och att de alltid vet var de har mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Österåker är en pågående växande kommun där både efterfrågan och utbudet kontinuerligt ökar. Att bo så nära naturen och vattnet men samtidigt ha så nära till landets huvudstad är en lyx. Människorna som bor i Norrort stannar oftast i Norrort av en anledning. Det känns som hemma.

Hur marknadsför Vera sina bostadsförsäljningar?

Förutom via företagets hemsida (www.jagholm.se), Hemnet samt övriga webbsidor marknadsför vi våra objekt på sociala medier som Facebook och Instagram. Jag har en privat Instagram (@safi.vera) där jag ofta uppdaterar mitt arbete.
Utöver all webbrelaterad annonsering försöker jag synas och höras mycket och marknadsföra mina objekt i alla sociala sammanhang. Att ha ett stort kontaktnät och att löpande bygga relationer är någon som jag älskar!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-07.

Vera har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Vera till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Vera

VERA JOBBAR PÅ

Är du Vera Kumpulainen?
Logga in och redigera din presentation här.