Ulrika Skatt Bolander, Mäklare på Erik Olsson Uppsala

Ulrika Skatt Bolander Mäklare på Erik Olsson

Ulrika Skatt Bolander, Mäklare på Erik Olsson Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ulrika?

Med min erfarenhet så ger jag både säljare och köpare bäst förutsättningar att göra sitt livs affär. PÅ en ganska trög marknad krävs tålamod och just erfarenhet att hantera all situationer som kan uppstå i en komplex affär.

Vad skiljer Ulrika från andra mäklare?

Varje försäljning är unik och varje köpare och säljare likaså. Möjligheten att sammanföra olika sorters människor är alltid magiskt. Jag har ett genuint intresse av service och erfarenhet av människor i olika situationer. Min karriär även innan jag blev mäklare har hela tiden innefattat service. Tveka inte att kontakta mig om frågor eller funderingar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jga har arbetat 14 år på Uppsalamarknaden och har mitt fokusområde i Kungsängen/Industristaden. Där säljer jag fler lägenheter och vill vara "den lokala specialisten" på området. Men självklart så hjälper jag er var ni än bor i kommunen.

Hur marknadsför Ulrika sina bostadsförsäljningar?

I startskedet så vill arbeta med att hitta spekulanter på andra håll än bara Hemnet. Det finns flera vägar att gå och kunna ha förhandsvisningar är ett bra sätt på en trög marknad. Bilder tas av våra egna professionella fotografer och jag gör övrigt säljmaterial såsom utskick, visningsmaterial och annonser på digitala medier. Givetvis så kan vi skräddarsy enligt kundens önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-13.

Ulrika har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ulrika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ulrika

ULRIKA JOBBAR PÅ

Är du Ulrika Skatt Bolander?
Logga in och redigera din presentation här.