Ulrika Högberg, Mäklare på HusmanHagberg Huddinge

Ulrika Högberg Mäklare på HusmanHagberg

Ulrika Högberg, Mäklare på HusmanHagberg Huddinge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ulrika?

Jag är målinriktad, positiv och har jag en stor passion för mitt jobb som fastighetsmäklare. Jag har arbetat i Huddinge sen -02, och har full koll på området.

Vad skiljer Ulrika från andra mäklare?

Mitt arbetssätt är strategiskt och lämnar aldrig något åt slumpen. Jag drivs av att göra mitt yttersta i varje situation och det är något som återspeglas i resultaten.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Huddinge erbjuder en blandning av allt: flertalet skolor, restauranger, naturområden, idrotts- och friluftsmöjligheter samt en praktisk närhet till stan - denna fantastiska blandning gör att jag som aktiv mäklare trivs utmärkt här!

Hur marknadsför Ulrika sina bostadsförsäljningar?

Genom utarbetade strategier och påkostad marknadsföring kommer er bostad att marknadsföras kraftfullt. Syftet är att finna ett så stort antal spekulanter som möjligt, vilket är nödvändigt för att nå högsta möjliga marknadspris. Vår erfarenhet inom SkandiaMäklarna visar att detta arbetssätt leder till trygga, okomplicerade försäljningar till högsta möjliga marknadspris och där alla parter blir nöjda. Eftersom SkandiaMäklarna har ett stort kontaktnät och lång erfarenhet kan vi även förmedla kontakter för viktiga kringtjänster i samband med en försäljning såsom besiktningar, överlåtelseförsäkring, homestyling, flyttfirmor, städning, skatteexperter, jurister, arkitekter, hantverkare etc.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-02.

ULRIKA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ULRIKA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ULRIKAS PROSPEKT
Ulrika Högberg har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ulrika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ulrika

ULRIKA JOBBAR PÅ

Är du Ulrika Högberg?
Logga in och redigera din presentation här.