Ulrika Detlofsson, Mäklare på Notar Täby, Danderyd & Vallentuna

Ulrika Detlofsson Mäklare på Notar

Toppmäklare 2018
Ulrika Detlofsson, Mäklare på Notar Täby, Danderyd & Vallentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ulrika?

Jag älskar mitt jobb och strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och detta är något jag har med mig ifrån en satsning på fotboll på elitnivå. Jag strävar alltid efter en topp prestation och gör mitt yttersta i varje enskild försäljning. Jag vill erbjuda mina kunder en hög tillgänglighet, ett starkt personligt engagemang och service samt gedigen kunskap. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen.

Vad skiljer Ulrika från andra mäklare?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Notar sedan 2011. Jag vill alltid prestera på topp i varje enskild försäljning och vill erbjuda mina kunder högsta kvalité och service genom hela försäljningsprocessen. Tävlingsmänniskan i mig vill alltid ge det där lilla extra och jag är beredd att jobba stenhårt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag varit verksam som mäklare i många år känner jag till områdets alla fördelar samt vad köpare och säljare på marknaden efterfrågar. Jag vet vilka köpare som vi ska bjuda in och är intresserade av olika typer av bostäder och områden och jag vet hur vi når och bjuder in de till visning!

Områdena utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör det till ett mycket attraktivt bostadsområde. Målgruppen är bredare än man tror och efterfrågan är stor både när det kommer till villor och bostadsrätter.

Hur marknadsför Ulrika sina bostadsförsäljningar?

Vi har en bred marknadsföring, både i print och digitalt. Jag är mycket stolt över vår marknadsföring och vet att vi når ut till hela marknaden på ett fantastiskt bra sätt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-10-03.

ULRIKA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Danderyd
  • Täby
  • Vallentuna
ULRIKA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ulrika Detlofsson har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ulrika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ulrika

ULRIKA JOBBAR PÅ

Är du Ulrika Detlofsson?
Logga in och redigera din presentation här.