Towa Nilsson, Mäklare på Mäklarhuset Ängelholm

Towa Nilsson Mäklare på Mäklarhuset

Towa Nilsson, Mäklare på Mäklarhuset Ängelholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Towa?

Jag brinner för kundservice och det viktigaste för mig är nöjda kunder. Jag är en positiv och glad person som ger ett stort personligt engagemang i varje affär. Med stor noggrannhet hjälper jag dig att på ett tryggt sätt genomföra din bostadsaffär. Jag vill helt enkelt göra det lite enklare för er att hitta hem.

Vad skiljer Towa från andra mäklare?

En del mäklare säger att de är störst, andra att de är bäst, vi på Mäklarhuset säger att vi är smartast! Smartast för både säljare och köpare. Vi har smarta lösningar med allt från kostnadsfria handpenningslån, bästa bildkvalitén, virtuella visningar, drönarvyer, möbleringsbara planskisser, smart annonsering via digitala och sociala kanaler, smarta trygghetslösningar mm.

Jag tog examen från fastighetsmäklarutbildningen 2016, efter föräldraledighet har jag arbetat på Höganäshem som uthyrare av lägenheter. Är uppväxt på Bjärehalvön och har goda kunskaper om dessa områden. På min fritid gillar jag att umgås med familjen samt är aktiv inom hundträning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mäklarhuset har funnits centralt i Ängelholm sedan 1998. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för var och en av våra kunder. Oavsett om du planerar att flytta imorgon eller om tio år. Vi på Mäklarhuset förstår att ingen bostad och således försäljning är den andra lik vilket gör att vi skräddarsyr ett upplägg för just er!

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vi vill att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Mäklarhuset är den största mäklarkedjan med privat ägande och lokalt entreprenörskap. Vi på Mäklarhuset står för ett nära engagemang med kunden och en personlig service.

Hur marknadsför Towa sina bostadsförsäljningar?

Så här får vi din bostad att synas bättre än andras.

Hur attraherar din bostad rätt köpare? Jo, genom att synas där de finns. Med Mäklarhuset digitala marknadsföring så hittar vi rätt köpare och täcker hela försäljnings-cykeln. Då når vi både de mest benägna köparna i ett tidigt skede och de som inte söker lika aktivt.

Komplettera med smart annonsering i sociala medier och få fler budgivare. Visste du att 77 % av internetanvändarna i Sverige är på sociala medier? Över 70 % använder Facebook och nära 60 % använder ett socialt nätverk dagligen (Källa IIS 2016).

Ta steget fullt ut och ge spekulanten möjlighet att uppleva bostaden genom VR (virtual reality eller virtuell verklighet). Så nära man kan komma ett besök utan att behöva vara på plats. Det är en revolutionerande upplevelse och tekniken ger både dig som säljare och köpare många fördelar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-08-23.

TOWA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Towa har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Towa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Towa

TOWA JOBBAR PÅ

Är du Towa Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.