Tove Pernhult, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Tove Pernhult Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tove Pernhult, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tove?

Driven, skicklig och engagerad beskriver mig i tre utmärkta ord. Det bästa jag vet är att få prestera och leverera det absolut bästa resultatet till både er som skall sälja och köpa bostad. Med tävlingsinstinkten ut i fingertopparna blir därför mitt mål att uppnå detta i varje enskild affär.

Jag har ända sedan mitt första år som mäklare legat i topp tre bland dem som säljer flest bostadsrätter med flest rekommendationer. Det resultatet är omöjligt utan en mycket hög kundnöjdhet.

Ett samarbete med mig speglar ett stort personligt engagemang, där vi tillsammans finner Den bästa lösningen för just er.

Vad skiljer Tove från andra mäklare?

Genom mitt genuina engagemang, min lyhördhet och affärsmässighet är förutsättningarna exemplariska för att hjälpa dig till en riktigt lyckad bostadsaffär. Jag får många av mina uppdrag på rekommendationer av tidigare kunder och det är för mig den bästa belöningen!

Eftersom jag är verksam i min egen hemstad blir affärerna än viktigare då jag träffar mina kunder, både köpare, säljare och spekulanter i min vardag. Kommunen är liten och därför måste varje affär bli 100% bra!

Jag älskar mitt jobb och lägger ner mycket tid och energi för högsta möjliga kundnöjdhet, jag är tillgänglig 24/7 och ger mig inte förrän vi har ett riktigt bra resultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen och bor idag i Kungälvskommun, vilket genererar i ett stort kontaktnät och en hög marknadskännedom. Jag älskar min stad och marknadsför den med glädje, i arbetet såväl privat.

Kommunen växer i detta nu något enormt vilket gör marknaden väldigt rolig att arbeta på. En stad under utveckling där mycket nya kunder kommer från olika kommuner runt om oss, samtidigt tycker Kungälvsborna om sin stad och byter mellan olika typer av boenden. En spännande marknad och en stad under utveckling!

Hur marknadsför Tove sina bostadsförsäljningar?

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har ett utav marknadens kraftigaste och mest genomtänkta marknadsföringspaket. Vill du veta mer om detta och hur jag lägger upp mina bostadsaffärer föreslår jag ett kostnadsfritt första möte med mig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-14.

TOVE SÄLJER
TOVE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Tove Pernhult har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tove till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tove

TOVE JOBBAR PÅ

Är du Tove Pernhult?
Logga in och redigera din presentation här.