Torbjörn Frylén, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Torbjörn Frylén Mäklare på Mäklarhuset

Torbjörn Frylén, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Torbjörn?

Nya och gamla kunder anlitar mig för att jag är tävlingsinriktad och sätter upp tydliga mål för att kunna leverera resultat när det gäller. Min erfarenhet av att förmedla bostäder och försäljning i olika marknader har givit mig den kunskap och trygghet som gör att både säljare och köpare känner sig nöjda när affären är avslutad. Säljaren får högsta marknadspris och köparen får ett boende som passar just deras livssituation.

Vad skiljer Torbjörn Frylén från andra mäklare?

Jag känner än idag att jag har mitt drömjobb och brinner för det lika mycket nu som när jag började som fastighetsmäklare på 90-talet. Det som gör mig glad är mina många återkommande kunder och rekommendationer som ger mig bekräftelse på att jag jobbar målmedvetet för att nå bästa resultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppsala är en ständigt växande stad som ligger i framkant och hela tiden ser framåt. Det bästa med Uppsala är att det finns en stor bredd som gör att jag som mäklare kan presentera mervärden som är viktigt för mina kunder vilket resulterar i högsta marknadspris.

Hur marknadsför Torbjörn sina bostadsförsäljningar?

Jag satsar på en bred digital marknadsföring. Idag räcker det inte som säljare att endast finnas på Hemnet utan det är avgörande att kunna få en bredd på sin marknadsföring och anpassa marknadsföringen efter det jag säljer och efter den kund jag söker.

Mäklarhuset ligger i framkant och satsar stenhårt på en SMART-annonsering där du som säljare når både aktiva kunder och även de passiva kunderna som när rätt boende når dem är bereda att ta beslut. Det som är viktigt för mina kunder är att nå hela marknaden, både aktiva och passiva bostadssökare för att få högsta marknadspris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-08.

TORBJÖRN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Uppsala
TORBJÖRN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Torbjörn Frylén har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Torbjörn till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Torbjörn

TORBJÖRN JOBBAR PÅ

Är du Torbjörn Frylén?
Logga in och redigera din presentation här.