Torbjörn Berglund, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Torbjörn Berglund Mäklare på Erik Olsson

Torbjörn Berglund, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Torbjörn?

Som inbiten göteborgare, född och uppvuxen centrala Göteborg har alltid Linné legat mig varmt om hjärtat. Detta gör det extra roligt att också få förmånen att förmedla bostäder i området. Jag ger alltid 110% och med stor passion för försäljning och mäkleri kommer jag se till att även du kommer få dina förväntningar överträffade.

Vad skiljer Torbjörn från andra mäklare?

Med ett nöjdkundindex på 9,82 av 10,00, högst snitt av samtliga ca 130 mäklare på hela Erik Olsson i Sverige har jag fått utmärkelsen "Årets Mäklare - nöjdaste kunder" En utmärkelse jag är mycket stolt över och ett bevis mitt engagemang ger resultat!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är viktigt att förstå området för priserna kan skilja sig en hel del bara några gator emellan. Vår metod har gett oss bäst betalt i Göteborg i 11 år. "018 hade vi 8,1% bättre betalt än våra konkurrenter enligt en undersökning gjord av UC.

Hur marknadsför Torbjörn sina bostadsförsäljningar?

Jag vill nå alla, både aktiva och passiva spekulanter. Det gör jag genom vår stora marknadsföringskampanj. Tack vare vårt unika sätt att arbeta har vi i 11 år i rad fått bättre betalt än våra konkurrenter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

Torbjörn Berglund har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Torbjörn till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Torbjörn

TORBJÖRN JOBBAR PÅ

Är du Torbjörn Berglund?
Logga in och redigera din presentation här.