Tor Ekström, Mäklare på Mäklarna Ekström & Co

Tor Ekström Mäklare på Mäklarna Ekström & Co

Tor Ekström, Mäklare på Mäklarna Ekström & Co
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tor?

Det är viktigt att välja rätt mäklare från start! Här kommer tre starka argument:

** Bästa pris till bästa kund! Min absoluta drivkraft är att få ut bästa pris vid försäljningen av er fastighet! Det är även viktigt att hitta bästa kund, så ni som säljare slipper tråkiga efterspel. Med över 60 års som ledande mäklarfirma, har vi både den erfarenhet och det spekulantregister som krävs!

** Tillgänglighet och kommunikation! Min ambition är att alltid hålla er som säljare uppdaterade genom hela processen och vara tillgänglig oavsett när en fråga dyker upp!

** Starkast marknadsföring! Vi kan erbjuda den i särklass starkaste marknadsföringen, både lokalt och i riket, i tryckta och digitala media. Vi hittar kunder lokalt, i övriga landet och från utlandet.

Vad skiljer Tor från andra mäklare?

Jag är uppvuxen på orten och representerar andra generationen på Mäklarna Ekström. Detta gör att jag brinner extremt för firman, regionen och er som kunder – det är nöjda kunder som bygger vårt varumärke! Min drivkraft är en styrka för både mig och er som säljare!

Dessutom är jag, med mina nästan 50 år som fastighetsmäklare, den mäklare i trakten med klart längst erfarenhet av att förmedla bostäder på Österlen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Österlen är ett av Sveriges starkaste varumärken och väldigt attraktivt för våra köpare! Här finns en natur med ett skiftande landskap, med allt från vida slätter med fri utsikt till böljande backar och bokskog. Den geografiska placeringen är perfekt! Nära till flygplatser och Köpenhamn, men samtidigt lite avsides, vilket skapar en unik och lugn atmosfär.

Bostadsmarknaden kan vi allt om, eftersom vi är äldst i gamet. Sedan 1956 har vi levt i den! Under det senaste årtiondet så har vi både varit med om en finanskris (2008), en nedåtgående marknad (2010-2013) och en uppåtgående marknad då det är lätt att sälja hus igen (2014-).

Hur marknadsför Tor sina bostadsförsäljningar?

Vi på Mäklarna Ekström marknadsför våra försäljningsobjekt på ett unikt vis. Sättet vi marknadsför ditt boende är av de främsta faktorerna där vi verkligen skiljer oss från konkurrenterna:

** Annons i vårt eget bostadsmagasin r.o.k (rum & kök). Den når både tillresta spekulanter och de som bor i regionen.
** Annons i rikstidning.
** Extra banner-annons på Internet.
** Kontakt med vårt spekulantregister (inte bara lokal kundkrets!)
** Profilering i sociala medier.
** Stans största skyltfönster på gågatan (och på bankerna).

Ps: all marknadsföring är inkluderad i arvodet och vi tar inga fasta avgifter, utan tar all risk. Vi tar bara betalt när vi har en lyckad försäljning!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-11.

TOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Tor har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tor

TOR JOBBAR PÅ

Är du Tor Ekström?
Logga in och redigera din presentation här.