Tonny Tran, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg

Tonny Tran Mäklare på Skeppsholmen Fastighetsmäkleri Sotheby's Realty

Tonny Tran, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tonny?

Att sälja och köpa en bostad är ett stort steg för många under livets gång. Därför siktar jag alltid på att vara tillgänglig för alla era frågor. För mig är kundnöjdhet ett krav för en lyckad försäljning och jag försöker alltid att överträffa mina egna förväntningar såväl som era. Att vara fastighetsmäklare är för mig en livsstil och tre ord som jag värdesätter både till tjänst och vardag är tillgänglighet, prestation och resultat.

Vad skiljer Tonny från andra mäklare?

Förståelse och omtanke inför en försäljning är viktiga faktorer för en mäklare och därför sätter jag er i fokus och arbetar efter era önskemål för att få till en så lyckad affär som möjligt. Jag siktar alltid på att vara tillgänglig för era frågor, vare sig det rör sig om stora eller små. Med Skeppsholmen Sotheby's starka varumärke i ryggen kan jag erbjuda er maximal exponering för eran bostad för att hitta rätt köpare, en som värderar och ser det unika med boendet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi verkar över hela västra Sverige och förmedlar alltifrån lägenheter till stora gårdar.

Hur marknadsför Tonny sina bostadsförsäljningar?

GP BOSTAD
Varje måndag syns vi med högklassiga annonser på minst en helsida i GP Bostad. Om förmedlingen av någon anledning skulle ta längre tid än beräknat sker marknadsföringen med oförminskad intensitet.
Vi visar även upp våra objekt digitalt på GP.se.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik. Tidningen distribueras även i samband med utvalda event som bl.a Swedish Open i Båstad och Stockholm Open.

LIVSSTILSMAGASIN
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet, Älskade Östermalm, Sköna Södermalm och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknads-föra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet, Bovision och Hitta Hem. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt. Google & YouTube är två andra kanaler där vi syns med våra objekt, både lokalt
och internationellt.

SOCIALA MEDIER
Vi har marknadens starkaste Facebookkonto med 48.000 följare. Både Facebook och Instagram inspirerar dagligen våra följare med vackra bilder från våra nya och finaste objekt, lyxiga res- och restaurangtips samt härliga bilder från våra internationella objekt. Allt länkas till objektet på vår hemsida.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva dröm- boenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

INTERNATIONELLA MEDIER
Sotheby’s Realty’s ofta exklusiva samarbete med de stora internationella medierna såsom The Wall Street Journal, Financial Times, New York Times, Architectual Digest och The Telegraph gör att ert hem visas upp för över 70 miljoner potentiella köpare, vecka efter vecka.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-04.

TONNY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
TONNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Tonny har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tonny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tonny

TONNY JOBBAR PÅ

Är du Tonny Tran?
Logga in och redigera din presentation här.