Tommy Beijer, mäklare

Tommy Beijer Mäklare

Tommy Beijer, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tommy?

Jag är en social person där kontakten med människor är min styrka. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och kommer jobba stenhårt för att nå högsta möjliga slutpris. Kommunikation med mina uppdragsgivare lägger jag stort fokus på. Jag jobbar med hög tillgänglighet och kommer se till att alla spekulanter får möjlighet att komma på visning som passar både köpare och säljare.

Vad skiljer Tommy från andra mäklare?

Jag jobbar långsiktigt där jag ser vikten i att varje förmedlingsprocess blir smidig och smärtfri för både köpare och säljare. Jag jobbar med färre uppdrag den tid som behövs för varje försäljning. Jag jobbar stenhårt för att nå ut till allt och alla som är intresserade av att köpa. Jag är tillgänglig på telefon, sms och mail så är det några frågor tar du kontakt med mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det har blivit en liten justering på priserna i Norrtälje Kommun. Det tar längre tid att sälja och utbudet på marknaden är större än på länge så var ute i god tid inför din försäljning för att ge dig själv dom bästa möjligheterna till en bra försäljning.

Hur marknadsför Tommy sina bostadsförsäljningar?

Hemnet, m.fl. och sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-27.

TOMMY SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

TOMMY ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

TOMMYS PROSPEKT

Tommy Beijer har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tommy till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tommy

Är du Tommy Beijer?
Logga in och redigera din presentation här.