Tomas Alvang, mäklare

Tomas Alvang Mäklare

Tomas Alvang, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tomas?

SkandiaMäklarna och jag har samma filosofi när det gäller mäkleri - att leverera en mäklartjänst med kvalité och personligt engagemang. Hellre fem utmärkt skötta affärer än tio halvbra.

Vad skiljer Tomas från andra mäklare?

Mina kunder har stor nytta av den erfarenhet och kunskap jag samlat på mig genom åren. Jag har har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1998, hela tiden hos SkandiaMäklarna här i Västerås. Trivs fortfarande lika bra med kollegor och kunder - många kunder har jag haft förmånen att hjälpa med köp och försäljning flera gånger under åren, vilket känns extra roligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som infödd västeråsare och efter mina många år branschen kan jag Västerås och kranskommunerna utan och innan. Har haft förmånen att förmedla allt från lilla 1:an i city till den stora gården på landet.

Hur marknadsför Tomas sina bostadsförsäljningar?

Vi finns på Hemnet och vår egen sida www.skandiamaklarna.se. Vi jobbar också mycket med sociala medier som Facebook.

Vi matchar alltid med vårt spekulantregister samt visningsbesökare och budgivare från liknande försäljningar. Allt för att få så många och så kvalitativa besökare som möjligt på våra visningar.

Vår egen fotograf tar alla våra bilder och vi är väldigt stolta över hur vår presentation ser ut både på nätet och de beskrivningar vi delar ut på visningarna.

Jag är alltid lyhörd för om du som kund har egna idéer och önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-28.

TOMAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Tomas Alvang har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tomas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tomas

Är du Tomas Alvang?
Logga in och redigera din presentation här.