Tom Forsius, Mäklare på MOHV

Tom Forsius Mäklare på MOHV

Tom Forsius, Mäklare på MOHV
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tom?

För ett lyckat slutpris och en skön resa dit!
Det viktigaste för mig i mina förmedlingar är att både säljare och köpare känner tillit för mig i deras största affär i livet. Strävan efter att alltid vara bäst resulterar i att du ska få högsta möjliga slutpris!
100% nöjda kunder är otroligt viktigt för mig för att hålla ett gott rykte för framtidens alla affärer.

Vad skiljer Tom från andra mäklare?

Det finns många duktiga mäklare men min strävan är att vara den mest vassa och bästa mäklaren i de verksamhetsområden jag verkar, detta genom att hela tiden överträffa mig själv och ta rekord i områden jag förmedlar. Jag är villig att gå den extra milen som krävs för att du som säljare ska känna dig 100% nöjd med min prestation och din försäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i väldigt expansiva områden där bostadsmarknaden är het, stadsdelarna växer fram i snabb fart och efterfrågan på bostäder ökar då fler och fler spekulanter får upp ögonen för områdena och vill flytta hit.
Jag vet hur kommunikationerna ser ut och har koll på var närmsta matbutik och shopping finns.

Hur marknadsför Tom sina bostadsförsäljningar?

På alla bostadssajter som finns tillgängliga så att säga, men hemnet och sociala medier är de främsta ställena där spekulanter får syn på bostäderna såklart.
Vi samarbetar med en marknadsföringsbyrå som sköter all marknadsföring på sociala medier åt oss där de aktivt jobbar med algoritmer mot Facebook och Instagram b.la. för att matcha intressen mot intresserade spekulanter.
Vi marknadsför även genom utskick i området kring din bostad för ifall någon granne till dig önskar att en vän eller nära flyttar till området så de kan tipsa. Eller så söker de själva större/mindre.
Jag matchar även din bostad mot vårt spekulantregister där vi har spekulanter som söker bostäder och kanske kan det vara just din bostad de söker.
Självklart har vi professionella fotografer som lyfter fram och fotar din bostad för att få de absolut bästa bilderna som jag sedan använder i exklusiva försäljningsmaterial som prospekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-04.

TOM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Tom har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tom till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tom

TOM JOBBAR PÅ

Är du Tom Forsius?
Logga in och redigera din presentation här.