Tobias Wessman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Tobias Wessman Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tobias Wessman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tobias?

Jag vill att du som säljare ska känna att dina förväntningar på mäklartjänsten ska bli överträffade både vad gäller slutpris och service.

Vad skiljer Tobias från andra mäklare?

Jag lägger väldigt stor vikt vid att du som säljare ska känna dig delaktig i försäljningsprocessen och att dina önskemål blir hörda. Som person är jag mycket inlyssnande vilket ger mig bra möjligheter att hitta köpare till ditt objekt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nu inne på mitt fjärde år på Gotlandsmarknaden där jag sålt över hela ön med framgång. Gotlandsmarknaden är väldigt individuell beroende på läge på ön och just detta är något man verkligen behöver ta hänsyn till vid bostadsförsäljning. Generellt sett så har Gotland en mycket positiv trend vad gäller tillväxt och utveckling på bostadsmarknaden.

Hur marknadsför Tobias sina bostadsförsäljningar?

Alla våra bostadsbilder fotas av professionell fotograf och vi erbjuder även fri stylingkonsultation inför fotograferingen. Via vår kedja erbjuder vi proffsiga visningsbroschyrer, modern hemsida och kvalitetssäkrat försäljningsmaterial.

Vi har ett stort kundregister med spekulanter som kontaktas när objekt inom deras kriterier snart skall publiceras. Det är inte ovanligt att vi kan matcha önskemål mot bostäder redan innan de läggs ut på marknaden.

Digitalt finns vi på de största kanalerna tex Hemnet. Vi annonserar lokalt varje vecka i BoBra-bilagan som kommer ut med GA/GT och vi exponerar även bostäder på helagotland.se samt annonserar i sociala medier med framgångsrikt resultat.

Länsförsäkringar är ett starkt varumärke lokalt på ön och det ger givetvis positiva effekter på våra förmedlingsuppdrag. Varumärket borgar för trygghet. Din bostad exponeras givetvis även på skyltar och bildskärmar i våra välbesökta lokaler på kontoren på Hemse och i Visby.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

TOBIAS SÄLJER
TOBIAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Tobias Wessman har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tobias till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tobias

TOBIAS JOBBAR PÅ

Är du Tobias Wessman?
Logga in och redigera din presentation här.