Tobias Haglund, Mäklare på SkandiaMäklarna

Tobias Haglund Mäklare på SkandiaMäklarna

Tobias Haglund, Mäklare på SkandiaMäklarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tobias?

När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna dig trygg genom hela processen. Att vägleda dig som säljare eller köpare genom bostadsaffären ser jag som ära och jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar genom förtroende, trygghet och ett stort engagemang.

Vad skiljer Tobias från andra mäklare?

Jag älskar att göra affärer och skapa långsiktiga relationer därför valde jag mäklaryrket för att få vara med om din kanske största och viktigaste affär i livet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Nynäshamn samt bott i Haninge och känner därför starka band till att arbeta här för att på bästa sätt kunna nyttja min lokalkännedom och kunskap i Kommunerna.

Hur marknadsför Tobias sina bostadsförsäljningar?

En bred marknadsföring skapar bra slutpriser. Bra spridning med digital marknadsföring, de vanligaste hemsidorna samt våra lokala kanaler. Snygga visningsmaterial på visningarna för att lyfta fram just din bostad på bästa sätt och bilder som är tagna vår professionella fotograf. Spekulanter i vårt spekulantregister från tidigare försäljningar blir även de uppmärksammade på att de kommit ut en liknande bostad till försäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-12.

TOBIAS SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

TOBIAS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Tobias Haglund har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tobias till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tobias

TOBIAS JOBBAR PÅ

Är du Tobias Haglund?
Logga in och redigera din presentation här.