Titti Plyhm, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Titti Plyhm Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Titti Plyhm, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Titti?

Jag är fastighetsmäklare sedan 2004 och förmedlar såväl villor och bostadsrätter som lant- och skogsbruk. För mig är det viktigt att motsvara förtroendet jag får att hantera en så viktig affär, både säljare och köpare ska känna full trygghet genom hela processen och känna att de fått gjort ett riktigt bra jobb av mig. Att överträffa säljarens förväntningar på affären är en extra morot för mig. Ingen dag är den andra lik, jag träffar hela tiden nya människor och lär känna hus av alla slag. Jag jobbar med högt tempo, ger allt och är alltid tillgänglig för mina kunder.

Vad skiljer Titti från andra mäklare?

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med kunder och människor inom sälj och service. Med min långa erfarenhet inom yrket vill jag att du som säljare ska känna trygghet genom hela affären. Vi på Länsförsäkringar har ett starkt varumärke i ryggen och uppbackning från LF Bank som jag nyttjar i varje affär så att du ska få så många budgivare som möjligt och självklart det bästa resultatet. Vi som kedja har blivit utnämnd till "Årets Mäklare" de senaste åren och det är härligt att vara en av kuggarna ett sådant team!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden är ständigt föränderlig. Bostadsbyggandet i Örebromarknaden är en av Sveriges mest expansiva och det öppnar upp för rörlighet inom de olika boendeformerna. Jag har förmedlat villor, bostadsrätter, lantbruk och fritidshus inom nästan alla bostadsområden och även i de södra länsdelarna.

Hur marknadsför Titti sina bostadsförsäljningar?

Din bostad kommer att synas på nätet såsom på vår egna hemsida, hemnet. Vi har ett snyggt skyltfönster på Drottninggatan där flertal personer passerar dagligen. Sociala medier såsom Facebook och Instagram är ett bra sätt att nå ut till fler kunder och potentiella budgivare. Bilderna tas självklart av en proffsfotograf och visningsbroschyrerna trycker vi på tryckeri så att det ska se proffsigt ut!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-07-04.

TITTI ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
TITTIS PROSPEKT
Titti Plyhm har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Titti till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Titti

TITTI JOBBAR PÅ

Är du Titti Plyhm?
Logga in och redigera din presentation här.