Therese Stjärnesund, Mäklare på SkandiaMäklarna Skellefteå

Therese Stjärnesund Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Therese Stjärnesund, Mäklare på SkandiaMäklarna Skellefteå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Therese?

Jag vill att du som säljare ska vara 100% nöjd med din bostadsaffär och strävar alltid efter att hitta den perfekta köparen som ser möjligheterna till just din bostad. För att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Therese från andra mäklare?

Jag är en aktiv mäklare som hela tiden har nästa steg i affären i bakhuvudet. På visningarna är jag den som tar kontakt med spekulanterna och säljer in ditt objektet.
Jag ser att varje affär är ett unikt objekt där det finns olika behov som måste analyseras och tas till vara på. Tänker mig in vilka målgrupper som passar in på olika objekt. Jobbar hårt på att mina objekt ska blir sålda tryckt och säker för kunden.
Finns alltid tillgänglig på telefon, sms och mejl om det finns några funderingar eller frågor.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är en driven fastighetsmäklare som känner till Skellefteå området alla fördelar där jag säljer mina objekt. Allt ifrån mataffären till skolor och fritidsaktiviteter.

På bostadsrättsmarknaden har det skett en stabilisering från att ha varit en uppåt stigande marknad de senaste åren. Men det finns fortfarande spekulanter ute som söker bostad.
Villamarknaden har fortfarande en uppåt stigande priser och inte alls drabbad som bostadsrätterna.

Hur marknadsför Therese sina bostadsförsäljningar?

Vi på kontoret lägger ut våra bostäder till salu på Vår egna hemsida www.skandimaklara.se/skelleftea, Hemnet, Aftonbladet.se och nu senaste året på vår Facebook och Instagram. Vi har vårat egna spekulantregister som vi matchar mot vid varje affär. Då vet dem spekulanter som just söker ditt objekt att bostaden är till salu.
Vi tar våra bilder som ska ligga ute på internet med en professionell fotograf och själva visningsmaterialet som vi har med oss på visningarna är tryckta på ett tryckeri.
Finns det några specifika önskemål som du har som kund kollar vi på de tillsammans och ordnar de på bästa sett.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-24.

THERESE SÄLJER

THERESE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Therese Stjärnesund har 11 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Therese till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Therese

THERESE JOBBAR PÅ

Är du Therese Stjärnesund?
Logga in och redigera din presentation här.