Therese Sjöstedt, Mäklare på ERA Tessab & Co Fastighetsbyrå Bromma & Ekerö

Therese Sjöstedt Mäklare på ERA

Therese Sjöstedt, Mäklare på ERA Tessab & Co Fastighetsbyrå Bromma & Ekerö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Therese?

När du ska sälja hittar jag köparen som älskar ditt hem lika mycket som du gör. Jag jobbar för att du ska få ut högsta möjlig slutpris. Mitt mål är att både du och köparen ska vara 100 % nöjda.

Vad skiljer Therese från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik. Jag har lång erfarenhet efter över 15 år i branschen och är dessutom noggrann och energisk. Målet är att ge mina kunder en riktigt, riktigt bra affär från början till slut.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsrätterna i Blackeberg ligger bra till prismässigt jämfört med många områden i Stockholm. Det finns också den del nyproduktion som är eftertraktad. Många som bor i stan väljer idag att flytta ut till förorten för att få en rymligare bostad till ett vettigt pris. Jag bedömer marknaden i Blackeberg som bra.
Ekerö har mest villor och inte så många bostadsrätter. Därför flyttar ungdomar till t ex till Bromma för sitt första boende. När det är dags för barn flyttar många tillbaka till Ekerö. Marknaden på Ekerö är bra. Priserna förväntas stiga successivt ju närmare öppningen av Förbifarten kommer - klar 2026. Då trafiken kommer att flyta bättre.

Hur marknadsför Therese sina bostadsförsäljningar?

Som medlem i ERA kan jag erbjuda marknadens bredaste marknadsföringspaket både lokalt och internationellt. Vi är starka på nätet och din bostad ligger på alla de stora sajterna. Vi har ett uppskattat nyhetsbrev och jobbar mycket med Instagram och Facebook. Vår professionella fotograf tar superbilder och är specialiserat på bostäder. Jag kan erbjuda en lång rad kringtjänster som du kan behöva, ring mig så berättar jag mer. Stylingkonsultation och tryckt presentationsbroschyr ingår alltid. Kanske finns din köpare i stora VIP-register över spekulanter som söker bostad i Bromma och på Ekerö.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

THERESE SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Ekerö
 • Järfälla
 • Stockholm
THERESE ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
THERESES PROSPEKT
Therese Sjöstedt har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Therese till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Therese

THERESE JOBBAR PÅ

Är du Therese Sjöstedt?
Logga in och redigera din presentation här.