Therese Lundahl, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Therese Lundahl Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2017
Therese Lundahl, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Therese?

Med snart 18 år som mäklare i Trelleborgs kommun får ni genom mig tillgång till kunskap, erfarenhet och lokalkännedom som jag tror få andra mäklare kan erbjuda. Och med Länsförsäkringar i ryggen ger vi dig en trygg och tillförlitlig tjänst med möjlighet till anpassningar för just dina behov!
Ni ska inte bara få bäst betalt för er bostad - vägen dit ska också vara professionell och trygg.

Vad skiljer Therese från andra mäklare?

Det viktigaste i mitt jobb tycker jag är att vara lyhörd, flexibel och tydlig gentemot alla inblandade. Ingen affär är en andra lik och jag gör alltid mitt yttersta för att både säljare och köpare ska få bästa service. Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2001 i Trelleborgs kommun och har gjort lite över 750 bostadsaffärer under dessa åren. Enligt senaste mätningarna är jag en av de mäklare i kommunen som säljer flest bostäder... men aldrig får detta vara fokus. Fokus ska alltid vara kvalitén på tjänsten. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling lever efter ledorden; engagerat, rutinerat och lokalt. Hoppas jag får förtroendet att sälja din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag bor där jag också arbetar kan jag mycket enkelt berätta alla fördelar varför man ska bo i just denna kommunen med omnejd. Jag är precis fyllda 40 år och är född och uppvuxen i Trelleborg. Jag tycker mycket om naturen i trakten - närheten till både strand och skog. Småstadslivet trivs jag med, köerna är aldrig långa och det är lätt att knyta kontakter. Med två barn på 10 och 14 år som är aktiva inom friidrott och handboll skryter jag numer ofta om Trelleborgs fantastiska föreningsliv. Trelleborg har också perfekt läge – här finns allt man behöver för ett lugnt familjeliv men även närheten till storstadspulsen i Malmö och Köpenhamn. Och behöver man paus från alldeles alldeles underbara Trelleborg, ja då är förbindelserna till Sturup och Kastrup också helt suveräna.

Hur marknadsför Therese sina bostadsförsäljningar?

Bra marknadsföring och bred marknadsföring är av största vikt. Men ibland också nischad för att rikta sig mot en specifik målgrupp, vilket kan vara av vikt om man säljer t.ex. jordbruk eller hästgårdar.
Bostadssajter på nätet som Hemnet och Hitta hem ger alltid en god grund. Sedan använder vi oss mycket av sociala medier som Facebook och Instagram där vi "letar upp" dom kunder som mer aktivt letar bostad i kommunen.
Presentationen av bostaden vill vi håller hög kvalité med både bra bilder, text och planlösning. Vi använder alltid en professionell fotograf. Har Ni speciella önskemål om t ex styling eller skymningsbilder, så erbjuder vi självklart detta.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-21.

THERESE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
THERESE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Therese Lundahl har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Therese till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Therese

THERESE JOBBAR PÅ

Är du Therese Lundahl?
Logga in och redigera din presentation här.