Therese Jarmunger, Mäklare på Erik Olsson Hägersten

Therese Jarmunger Mäklare på Erik Olsson

Therese Jarmunger, Mäklare på Erik Olsson Hägersten
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Therese?

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov –detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär för att du som säljare ska bli 100% nöjd. Med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service så kan du som säljare känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Vad skiljer Therese från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning är ett unikt projekt för sig där varje bostad har olika behov och olika målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld både snabbt, tryggt och självklart till bäst betalt!
Jag är alltid tillgänglig och du finner mig antingen via telefon, sms eller mail.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att både vara född och uppväxt i Hägersten och även bo här idag så känner jag till området innan och utantill och kan på ett betryggande sätt garantera mina säljare en 110% lokalkännedom och även förmedla den vidare till alla spekulanter. Jag vet närheten till både kommunikationer, skolor, promenadstråk och matbutiker och kan framhäva Hägersten från sina bästa sidor.

Hur marknadsför Therese sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha en tydlig och väl inarbetad metod i ryggraden så vet jag hur jag ska marknadsföra en bostad för att nå ut till så många som möjligt. Hör av er så bokar vi in ett möte så berättar jag mer!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-25.

THERESE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
THERESE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Therese har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Therese till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Therese

THERESE JOBBAR PÅ

Är du Therese Jarmunger?
Logga in och redigera din presentation här.